maanantai 13. elokuuta 2012

Ei koululle, kyllä syksylle!

Huomenna alkaa koulu ja nyt toden teolla ahdistaa yo-kirjotukset ja kaikki muu asdhjgf mikä odottaa muutaman kuukauden sisällä... Menneen kesän voisin tiivistää melkoisen ristiriitaisiin tunnelmiin, nimittäin töissä meni ehkä vähän liiankin paljon aikaa, mutta kuitenkin kaipaan sinne jo takaisin. Mökkeilin enemmän kuin ikinä, mutta silti uin vain pari kertaa enkä heittänyt tikkaa kertaakaan! Samaan aikaan halusin valmistautua hyvin kirjoituksiin, ja kuitenkin lomailla ja nollata aivot täysin. Aargh! Jotenkin tuntuu, etten ehtinyt ladata akkuja kunnolla, mutta toisaalta muistelen miettineeni samaa tässä muutamana viime syksynä. Ikuinen ongelma siis, ratkaisuna se että ottaa itseään niskasta kiinni ja pääsee taas koulun vauhtiin :) Lämpimiä päiviä kuitenkin riittää vielä!

Neuleiden saralla puolestaan kulta-aika on taas alkamassa! Siinä onkin yksi asia jota tosiaan odotan syksyssä ja talvessakin: kaupoista, kaduilta ja netistä pääsee taas bongailemaan ihania ideoita omiin töihin. Syksyn kunniaksi päätin etsiä vähän ideoita näytille, osan nappasin Ravelryn projektijonostani ja osan Pinterestistä.









4 kommenttia:

  1. tee mul tommone ku tossa ekassa kuvassa oli! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu heti ku saan villatakin valmiiks :d voi mennä tovi... Harmaa vai minkä värine? :)

      Poista
  2. onko siul ohjeita tohon tee kannuun???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on se sivu mistä itse sen löysin: http://www.ravelry.com/patterns/library/scrap-happy-teacosy

      Sieltä ohjataan tämännäköiseen blogiin: http://sukigirl74.blogspot.fi/2010/10/instructions-for-making-scrappy-teacosy.html

      Toivottavasti tästä oli apua:)

      Poista