torstai 1. marraskuuta 2012

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä,

eikä neulojalla itsellään mitään kunnollisia asusteita! Huivina toimii parivuotias kaupan akryylikauluri, ja vanhat kunnon muffinssilapaset ovat jo melkoisen huopaantuneet. Muille on kuitenkin tullut neulottua jos jonkinmoista aina pannoista lapasiin, tässä näin:


Taas yhdet huovutetut lapaset, vastapalvelukseksi eräälle uudelle tuttavuudelle :) Lanka pääsi loppumaan kesken, mutta onneksi löysin Ravelryn kautta kanssaneulojan, joka halusi päästä kolmesta kerästään eroon. Pakettia odotellessa :)


Kaveri toivoi "mustaa, löysähköä" pipoa, joten saamansa pitää. Lankana Novitan Kelo (tupsussa tuntematon musta) ja kuvio niin ikään Novitan ohjeesta, vaikka siitä ei kyllä mun mielestä tullut yhtään samanlainen. Mitä pienistä!

Olen yrittänyt ryhdistäytyä varsinkin huiviprojektin saralla, mutta jotenkin tuntuu ettei sopivaa mallia löydy mistään. Tyylilleni uskollisena yritin aloittaa vaalean sinivihreää (?) huivia:


Kuvittelin, että paksuilla puikoilla saisin nopeasti valmista. No, en ainakaan tarpeeksi nopeasti, joten kesken jäi. Uusi yritys!


Sik sak -kuviosta innostuin eilen illalla, mutta jo tunnin sisällä olin virkannut, purkanut, miettinyt värejä ja purkanut lisää - tuloksetta. Pitänee jättää värivalinnat mietintämyssyn alle, kuvio on kyllä aika kiva ja hitusen jyrkemmänkin siitä voisi tehdä. Oli miten oli, huivi on saatava ennen kuin sorrun taas ostamaan kaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti