tiistai 17. syyskuuta 2013

Sisustusunelmia

Tällä hetkellä on päällä järisyttävä siivous-, sisustamis- ja leipomisvimma, mutta neulomukset ovat jääneet taka-alalle. Kaikki ajatukset taitaa pikkuhiljaa olla jo siirtymässä sinne Tukholmaan ja tulevaan ensimmäiseen omaan kämppään! Östermalmilla sijaitseva 18 neliön lukaali odottaa mua valkeassa sisustamattomuudessaan, ja kun tämmöinen pesänrakentaja olen luonteeltani, niin sormet jo syyhyää päästä sinne asettelemaan kivoja tekstiilejä ja kynttilöitä ja ties mitä :) Tietysti opiskelijabudjetilla mennään, joten mitään uusia isoja hankintoja en ole sinne tekemässä. Paljaat seinät kuitenkin halajavat jotain koristetta, ja läheisten ihmisten valokuvien lisäksi haluaisinkin seinille vaikka jotain kivoja kehystettyjä julisteita tai muita kuvia. Tällä hetkellä mua viehättävät runsaat kuviot ja värikkyys, mutta myös pastellisävyt ja aina yhtä tyylikäs mustan ja valkoisen yhdistelmä. Tämmöisiä ihania julisteinspiraatioita valikoitui pikaisen Pinterest-haun tuloksena:








Niin tuliko kaikille varmasti selväksi että norsut on mun mieleen?? Noi kaksi viimeistä kuvaa on oikeastaan juuri sitä mitä haluaisin: paljon ihania yksityiskohtia ja VÄREJÄ, mistä imeä voimaa itseensä sitten sydäntalvella!

Jos joku tuntee jonkun Tukholmassa asuvan tai tulee mieleen muita ideoita miten saisin sieltä kavereita, niin saa ehdottaa ja vinkata! Yritän tosiaan hankkiutua johonkin harrastukseen tai jopa sinne vapaaehtoistyöhön, jos löytyy jotain sopivaa. Auttakaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti