sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Oma seura paras seura

Vai onko se ihan niinkään... Perjantaina ainakin harmitti kun jäi illanvietto kavereiden kanssa väliin. Eri kouluissa olevia kavereita tulee nähtyä harvoin, joten olis ollut kiva päästä mukaan. Muuten viikonloppu on mennyt ihan mukavasti, omasta seurasta nautiskellen :)


Tämännäköinen joululahja on edistynyt yllättävän hyvin. Fiksuimmat varmaan tunnistaa mikä on kyseessä, vaikka yritin olla salaperäinen. Luotan siihen että lahjan saaja ei tunnista (jos edes tätä lukee) :D

Koristelin piparitalon osat, mutta kokoaminen siirtyi taas kun Ville joutui sänkypotilaaksi. Yksin ei sulan sokerin kanssa sählääminen onnistu millään, ainakaan multa. Mulla oli jo palasista kuva otettuna, mutta pidänkin viel piilossa!

Viikonlopun kohokohta oli, kun eilen löysin neulojille ja virkkaajille tarkoitetun Ravelry- sivuston. Tai olen kyllä sen olemassaolosta tiennyt jo kauan mut jostain syystä ei oo ikinä tullut katottua tarkemmin. Tässä pari inspiraatiota, jotka menivät heti projektilistalle:







(En varmaan tarvii tollasia mihinkään, mut ne on niiiiin kivat!)




(Kaikesta saa unelmoida...)

Tässä siis vain murto-osa. Kaikkiin näihinkään ei ole ilmaista ohjetta saatavilla, mutta poimin niitä silti ihan sitä varten, että niistä voi saada ideoita vaikkei samanlaista tekiskään.

Tänään käytiin äitin kanssa Vimman kynttiläpajassa tekemässä muutamat kynttilät. Ajanpuutteen takia koristeluista tuli aika tonttuvaltaisia mutta onhan nekin ihan hienoja. :D Näitä pistetään sitten pukinkonttiin. Olispa jo joulu!




Poisleikatuista kynttilän hännistä tuli pikkutonttuja!

Eipä kai muuta pian lähen Satsille venyttelemään :)

5 kommenttia:

  1. haluun tollaset tossut/tohvelikenkulit ! :D

    VastaaPoista
  2. no nii eiks oo ihanat! Sitä ohjetta ei harmi vaa ollu netissä, vaan ainoastaan jossai englanninkielises kirjassa... Ehkä joku päivä oon nii viisas et kekkaan mite tollaset voi tehä:D sitä odotelles...

    VastaaPoista
  3. kyllähän noitten ohje löytyy netistä: http://blog.bonbonanza.com/2011/12/oh-the-weather-outside-is-frightful/

    VastaaPoista
  4. Nii puhutaanko nyt kengistä vai mörkötossuista? :D Mä puhuin ainakin niistä möröistä mutta en tiiä... Sen tiesin, että kenkiin on ohje saatavilla :)

    VastaaPoista
  5. Nuo on ihania nuo pikkutontut!!! Siinä sen näkee et kaikki kannattaa säästää myöhempää käyttöä varten! Jopa kynttilöiden poisleikatut päät!

    VastaaPoista