tiistai 5. kesäkuuta 2012

No nyt se virkkaa jo ruotsiksi

Sain Tukholman-matkaajilta tänään aika ihanan tuliaisen, Annika Messingin kirjan Välkommen till virkligheten! Vanhemmat kävi taas kerran Tukholmassa, ja päättivät ilmeisesti vähän avustaa mua kuluttamaan sitä valtavaa lankavarastoa :D Musta on tosi hauskaa, että ne kiinnittää huomiota kaikkiin käsityöjuttuihin vaikka eivät itse varsinaisesti oo kiinnostuneita, Vatasen Jämälankakirjakin oli iskän löytö kirpparilta :)

Tämä kirja kuitenkin on täynnä toinen toistaan loistavampia virkkausohjeita, erilaisia pehmoleluja ja amigurumin tapaisia juttuja. Ei näistä taas voi kun innostua!






Oli ihan pakko alottaa tekemään jo tollasta kania. Valinta oli vaikea, koska löysin ainakin neljä työtä mitkä olisin halunnut alottaa heti :) Moni näistä(kin) on täydellisiä jämälankatöitä, mikä kasvattaa mun innostustani entisestään! Puhumattakaan siitä, että kirjasta saattaa olla vähän hyötyä tulevissa yo-kirjotuksissa (siellä on siis muutakin tekstiä kun noita ohjeita ja lyhenteitä, niitä tuskin kirjotuksissa kysyttäisiin...). Syksyn englannin kirjoituksia varten voisin myös yrittää suuntautua vähän englanninkielisiin ohjeisiin :)

2 kommenttia:

  1. Virkkaa mulle tommone kakkupala!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah okei:D pitää kattoo onks mul tommost taikinan värist lankaa missään

      Poista