torstai 7. kesäkuuta 2012

Vapaapäivä

Kunnon vapaapäiviä ovat sellaiset päivät, kun ei ihan oikeasti ole mitään pakollista/kiireellistä/stressaavaa tekemistä. Silloin voi vaan olla ja mietiskellä. Jos huvittaa tehdä jotain, niin saattaa saada paljonkin aikaiseksi -  jos ei huvita, niin silloin voi nukkua univelat kunnolla pois ja vaan mietiskellä koko päivän hyvällä omallatunnolla. Kunnon vapaapäivä taitaa onnistua vain kun on lomaa koulusta - ja sellainen päivä mulla oli tänään.

Oli oikeastaan vähän tyhjä ja höntti olo: mitäs mä nyt teen, kun ei ole mitään mistä huolehtia, ei ole mitään stressattavaa? Mutta äkkiäkös sitä kaikkea keksii :)

Heti ensi töikseni aamulla aloin tekemään mango-juustokakkua! Eikä se ehtinyt vielä valmistuakaan, kun piti jo maistaa:D Syypää taitaa kuitenkin löytyä kameran takaa...


Ehdin myös melkein tekemään kanin loppuun, tämä ohje on siis siitä Virkligheten-kirjasta mistä kirjotin viimeksi:) Ja seuraavaksi taidan alottaa yhen tosi mahtavan jutun mikä siellä on! Sittenpähän näätte...


Vielä loppuun kesän ja pyöräilykauden alkamisen kunniaksi (okei, pyöräilykausi on avattu varmaan kaks kuukautta sitten, mutta kuitenkin) ihana idea, jonka löysin Minä itte!- blogin kautta. Toteuttamisen arvoinen!


Ihanaa kesän alkua kaikille, ja pitäkääs niitä kunnollisia vapaapäiviä - ne tekee oikeesti hyvää :) Mulla on vielä huomenna toinen samanmoinen (katotaan mitä kehittävää keksin...) ja sen jälkeen lähtö mökkeilemään!

2 kommenttia:

  1. kiitos tosta pyöränpäällis-kuvasta, tein tänään semmosen ajankuluksi, hieno tuli :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö nopee projekti se oli! Pistä kuva johonkin, olis kiva nähä :)

      Poista