sunnuntai 30. syyskuuta 2012

APUA

Kuulkaas ystävät hyvät, olen tainnut haukata liian ison palan, vaikken sitä haluaisikaan myöntää. Kävin viikonloppuna ostamassa lampun Tölkinavaajajuttulamppu 2 -projektia varten, koska ajattelin että johan mulla on niitä klipsuja vaikka kuinka ja vähän päällekin. No, toisin kävi.


Onhan klipsuja tossa ihan mukavasti, mutta niitä pitäisi marraskuun loppuun mennessä riittää tuonne iihan alas asti, jotta saan lampun myyntiin joulumyyjäisiin (puhumattakaan siitä, mitä kaikkea muuta haluaisin klipsuista tehdä lampun lisäksi...). Paniikki iskee!

Jos siellä ruudun takana (ystävä/tuttava/kaverinkaveripiiristäni lähinnä) on joku klipsukeräilijä, niin nyt on se hetki tuoda niitä mulle! Yhteen kerrokseen menee 25 klipsua ja kerroksia tulee vielä monta kuten kuvasta näkyy, joten kaikkien ihanien apua kaivataan nyt tosi paljon :) Otan vastaan kaiken värisiä ja mallisia klipsuja eikä määrällä ole väliä.

ISO kiitos kuitenkin kaikille, jotka ovat klipsuja mulle jo keränneet <3 Ilman teitä olisin vielä varmaan väsäämässä sitä ekaa lamppua :D

(Ja kun joku sitä kuitenkin miettii, niin kyllä on ihan mahdollista suhtautua tölkkiklipsuihin näin intohimoisesti.)

2 kommenttia:

  1. Se lamppu oli muuten ihana! Yritin jo silloin kirjoittaa kommenttia, mutta en saanut toimimaan (oma moka). Blogiasi on kiva seurata!

    VastaaPoista