keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Koska oikeasta sivupalkista uhkaa tulla liian pitkä...

...Niin päätin jopa saada jotain valmiiksi! Nyt on valmiina jos jonkinmoista päähänpantavaa ja yksi muukin juttu.

Rusettipanta
Ohje Minä itte! -blogista
Lanka Novita Isoveli
Koukku nro 5


Aamulla aloitin ja iltapäivällä se oli jo valmis! Eipä siis mikään kovin vaikea työ, myös siksi että virkkasin kiinteät silmukat vain etureunoistaan jolloin saa vähän nopeammin valmista jälkeä. En uskaltautunut heti yhtä näyttävään väriin kuin alkuperäisessä ohjeessa, koska jotenkin rusettimalli tuntuu jo aika radikaalilta mulle :D Tämä on tosin taas yksi niistä töistä, joka näyttää kivalta siihen asti kunnes sen laittaa päähänsä. Saa siis nähdä kuka sen saa...

Ohje Ravelrysta (ilmainen, englanniksi)
Lanka kaksinkertaista tuntematonta harmaata
Puikot nro 7


Toiveena oli edellistä hieman ohuempi panta, joten jätin seiskaveljeksen pois. Silti komeaa jälkeä tuo palmikko, ja helppokin vielä :)

Urban Jungle -pipo
Ohje Ravelrysta (ilmainen, englanniksi)
Lanka Sandnes Fritidsgarn ja toinen sininen tuntematon
Koukku nro 5


Ohjeen takana on Vickie Howell, nainen joka juontaa kamalan mautonta neulomisohjelmaa Livillä. Pipo puolestaan on oikein kiva, ja mulla olikin tarvetta uudelle syys/talvipipolle. Pallurat veivät yllättävän paljon lankaa ja tuntematon uhkasi loppua, joten tein joka toisen kerroksen tuolla Fritidsgarnilla. Koukku saisi olla isompi tai lanka ohuempaa, jotta piposta tulisi lössömpi. Kaikenkaikkiaan oon kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen :)

Karkeakarvaiset villasukat
Lanka Gjestal Raggegarn ja turkoosi Novita 7 Veljestä
Puikot nro 3,5


Voisin sanoa pari sanaa tosta Raggegarnista, mutta taidanpa vain tiivistää, että sitä ei kannata ostaa! Voi tietysti olla, että tuommoiselle karhealle langalle on omat sopivat käyttötarkoituksensa, mutta sukkiin se ei ainakaan sovi. Näistä piti tulla mulle kivat villasukat (koko 39), mutta naisten ohjeella tehtynä päädyinkin lisäämään pituutta sen verran, että sain samantien koon 42 sukat - niin leveät niistä tuli! Lanka oli niin karkeaa, että sormet teki neuloessa kuolemaa, ja kärjessä seiskaveljes tuntui kuin silkiltä. Kivaa jälkeähän siitä tuli, tykkään tuosta harmaan ja valkoisen yhdistelmästä, mutta ikinä en enää kyllä tuota lankaa osta :D

6 kommenttia:

  1. Suunnittelin just kans tommosen pannan (ku tossa on ekaks :D) tekemistä! :DD Tai ainakin kokeilla, miltä semmonen näyttäis.... :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii samikset:D mulle toi ei kyl kauheen hyvin sopinu taidan antaa sen jolleki muulle... Mut oli kyl tosiaan helppo ja suosittelen :)

      Poista
  2. tiäks, toi kuulostaa iha joltain rodulta ku lukee "karkeakarvaiset villasukat" :D oisko sitte sileäkarvaiset villasukat? kääpiövillapaita? Villamyssynoutaja? --- voi näitähän keksis vaikka kuinka! olet kauhian tehokas nainen kun kattoo tota vasenta palkkia ;) hyvä sä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah villamyssynoutaja on paras! :D Ja juu onhan sinne jotain ilmestyny täs vuoden mittaan :) En malta odottaa myyjäisiäää!

      Poista
  3. Kuulin lankakaupassa, että tuo Raggegarn olis sellaista, että pehmenee pesussa.... Itellä sitä kauheet läjät. Yhdet sukat olen siitä tehnyt, mutta en ole kokeillut pestä. Muutaman kerän olen värjännyt ja ne kyl tuntuu nyt vähän pehmosemmilta, kun ovat vedessä olleet, en ole vielä puikoille niitä saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, kiitos vinkistä! Oli kuitenkin mun sormille niin karkeaa neulottavaa, että taitaa jäädä vastaisuudessa kaupan hyllylle...

      Poista