lauantai 20. lokakuuta 2012

Pyörötakki

Ohje Sanna Vatasen kirjasta Neulo. Virkkaa. Kirjo. Ekolangasta!
Lanka Novita Florica ym. ohuehkoja villasekoitelankoja
Koukku nro 8

Tiedän vain yhden ihmisen, joka osaa tätä väriloistoa kantaa uskottavasti päällään, ja se on Teija. Se olikin rakkautta ensi silmäyksellä, kun vein takin hänelle sovitettavaksi, ja niin sievä pari heistä tuli :) 




Vihdoin löytyi käyttötarkoitus Floricalle! Takki vie kokonaisuudessaan paljon lankaa, mutta musta se on silti aika hyvä jämälankaprojekti. Itse virkkasin kolmella ohuella langalla samaan aikaan, enkä välittänyt, vaikka joku lanka loppuikin. Katsoin vain, että väri pysyy suunnilleen samana, sävyt vaihtelevat työn mittaan. Vielä joku hyvä nappi tuohon keskelle ja se on siinä! 

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Olen ihaillut nyt eri malleja eri blogeissa ja tekee mieli tehdä itsellenikin tällainen. Kun nyt vielä on iso raskausmaha, ettei takit meinaa mahtua päälle.....Onko tämä symmetrinen ympyrä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä on varmaan just tarkoitukseen sopiva vaate, ei ainakaan kiristä mistään :) Ja kyllä on symmetrinen ympyrä. Hihojen kohdalle on tehty ketjusilmukkarivit jotka vähän rikkovat muotoa, mutta periaatteessa siis ihan 'täydellinen' ympyrä. Varmasti aika helppo toteuttaa ilmankin ohjetta :)

      Poista
  2. Hello
    I don't know if you speak English at all, maybe not, but I don't speak a word of Finnish. I hope you can help me.
    I love this pattern, but it only exists only in Finnish. Could you, either give me a translation of the pattern, or just make a copy and send it by mail to me ? my email adress is gamblingdementor@gmail.com. I don't have access to the magazine because I don't live in Finland, otherwise I would buy it and try to translate it.

    VastaaPoista