keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Melkein-vuosipäivä

Melkein tasan vuosi sitten oltiin taas lähdössä Goaan, autuaan tietämättöminä siitä, millainen reissu olisi edessä! Vesiputoukset, apinoiden ruokkimista, lähikohtaaminen norsun kanssa, vanhanajan sirkus, synttäriyllätys Villen äidille... Mutta myös vatsatauti kaikilla, joka mun kohdalla johti sairaalareissuun sekä kännykän "katoaminen", pääsyyllisenä lentokentän työntekijä... Melkein-lähtövuosipäivän kunniaksi palasin muistelemaan kommelluksista huolimatta ihanaa lomaamme - pistetääs siis jokunen kuva tännekin tuon masentavan säätilan vastapainoksi!







Lisää juttua ja kuvia ihanasta Intiasta täällä. Voi että nyt iski tajuton hinku tuonne takaisin!!

Tajusin koko melkein-lähtövuosipäiväjutun tänään miettiessäni päivän ruokalistaa, paketti kanaa kädessäni. Googlailun tuloksena löysin Yhteishyvän sivuilta tosi hyvän intialaisen kanakastikkeen ohjeen, ja siitä se ajatus taas lähti kulkemaan... Pian löysinkin itseni kiiruhtamasta kauppaan hakemaan jugurttia ja banaaneja intialaisen ateriani täydennykseksi, löysin meinaan niin hyvän oloisen banaanilassin reseptin.

Banaanilassi on ihana voimajuoma, jota voi nauttia aamu-, väli- tai iltapalaksi ja miksei jälkkäriksikin kuten minä tänään :) Itse tykkään välillä tehdä lassia aamupalaksi, koska olen tosi huono syömään varsinkin aikaisin aamulla. Lassi on helppo kulauttaa kurkusta alas aamutoimien lomassa. Tässä reseptissä mua erityisesti kiinnosti yksi lempimausteistani, kardemumma, ja kuinka ollakaan se sopi juomaan tosi kivasti (jos oikeasti malttaa laittaa vain tuon ripauksen!).



Täytyy myöntää, että lassi ei kuvassa kummoiselta näytä, mutta maku se on mikä ratkaisee!

Matkakuume nousi tätä postausta kirjoittaessa aivan käsittämättömiin sfääreihin, ja pistin Villelle viestiä, että mitä jos suunniteltais ensi talvelle Goan-matkaa. Saa nähdä, mihin opiskelijan kukkaro venyy, mutta kaipuu noille rannoille ainakin olisi kova!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti