perjantai 14. helmikuuta 2014

Ja voittajat ovat...

(Pahoittelut myöhäisestä ilmoitusajasta, oma nettini päätti tänään temppuilla, joten päivitän täällä ikivanhalla koneenraadolla...)

Seepra sai tässä arvonnassa suuren suosion, kuten arpalappujen määrästä voi päätellä!


Pidemmittä puheitta siirryn suoraan julkistamaan arvonnan onnelliset voittajat, tattaraaaa ja rummunpärinää...


Seepran voitto osui nimimerkille Kääpiöotus:

Moi! Pidemmän aikaa oon jo tätä blogia lukenut, mutta en oo virallisesti saanut itseäni lukijaksi klikattua kun en itse bloggeria kovin ahkerasti käytä. Nyt kuitenkin ainakin käsittääkseni sain johonkin sun seuraajaksi itseni painettua, jotenka kahdella arvalla mukana! Seepra tai rapu olis kovin mieluisia kummatkin... (: 

Onnea! :)


Rapu löytää puolestaan uuden kotinsa nimimerkin ristipistoja luota - onnittelut myös toiselle voittajalle! :)

Heips! Ihastuttavia molemmat pehmot! Jos toinen täytyy valita, niin päädyn tuohon hauskaan rapuun! Oletko sen itse kehitellyt vai ohjeesta neulonut? Mullakin blogi, jossa postailen päiväkirjanomaisesti omia tekeitäni, käy katsomassa jos ehdit! Ai niin, toivon itselleni onnea arvonnassasi :)

Voittajat, lähettäkää yhteystietonne minulle blogin s-postiosoitteeseen pienilankablogi(at)gmail.com, niin pistän uudet ystävänne tulemaan ensi viikon kuluessa! 

Ensimmäisen arvonnan järjestäminen oli mulle mukava kokemus,  joten enköhän suunnittele jotain seuraavankin merkkipäivän/-paalun varalle (mikä se sitten ikinä onkaan, sekin pitää keksiä!). 

!!  ISO KIITOS KAIKILLE ARVONTAAN OSALLISTUNEILLE  !!

4 kommenttia: