torstai 3. heinäkuuta 2014

Kuulumisia ja kiitokset

Mitenköhän sitä aloittaisi postauksen, kun edellisestä on viitisen kuukautta aikaa...

Noh, ehkäpä kertoilen vähän niitä yleisiä kuulumisia sitten helmikuun.

Tulin Tukholmasta pois huhtikuun alussa. Viimeinen työkeikka peruuntui yllättäen, joten en ehtinyt kunnolla hyvästelemään perhettä enkä hyvää ystävääni, mikä oli vähän harmi. Pian Tukholmasta tultuani aloitin kesätyöharjoittelun tutussa marketissa, missä olin myös edelliskesänä töissä. Välivuoden kokemuksia rikkaampana ja hiukkasen kypsempänä tuntui "oikea" työelämä taas vähän helpommalta, ja olenkin viihtynyt töissä nyt tosi hyvin!

Loppujen lopuksi en mennytkään psykan pääsykokeisiin, vaan päätin suoraan ottaa vastaan viime keväänä saamani erityispedan paikan. Yliopistolta pamahti sitten kirje fuksistarteista ja opintotuista ja tärkeistä päivämääristä, ja voin sanoa että kyllä alkoi jännittämään...

Nyt rupeaa välivuosi siis olemaan loppusuoralla - aika hurja tunne senkin puolesta, että muutaman kuukauden päästä olen yliopisto-opiskelija! Välivuosi ainakin omalla kohdallani oli mielestäni hyvä päätös: ulkomailla yksin pärjääminen ja vastuun ottaminen au pairina kasvattivat tosi paljon, välillä vähän rankemmankin käden kautta. Nyt voin ihan uudella itsevarmuudella aloittaa opinnot ja alkaa vihdoin etsimään sitä ekaa omaa asuntoa :)

Tällä hetkellä elämään kuuluu siis töitä, töitä ja vähän asunnon etsintääkin. Käsityöt tipahtivat alkuvuodesta pois syystä tai toisesta - ei vaan huvittanut aloittaa uusia tekeleitä. Siivosin kaikki langat, puikot sun muut piiloon, ja vain satunnaisesti olen ajatellut blogiakin. Pahoittelut siitä. Toivon kuitenkin, että luova tauko auttaisi viimeistään syksyn aikana palaamaan takaisin puikkojen ja blogin äärelle!

Syy siihen, miksi tulin tänne ylipäätään kuulumisiani kertomaan, liittyy kuitenkin käsitöihin. En edes muista kuinka kauan sitten osallistuin Tettan Rihmankiertelyä-blogissa Anna hyvän kiertää -haasteeseen. Haasteessa annettiin roimasti aikaa lähettää osallistuneille jotain itsetehtyä, niinkin roimasti, että olin koko haasteenkin jo ehtinyt unohtaa... Olikin siis ihana yllätys saada postissa pehmeä paketti täynnä kaikkea ihanaa itsetehtyä! Ajattelin, että Tetta ansaitsee nyt ihan julkisen kiitoksen, en nimittäin näin runsaasta paketista olisi osannut edes uneksia :)

Blogger vastustaa näköjään yritystäni ladata tänne kuvatodistetta paketin sisällöstä, mutta näin sanallisesti sitten: paketista paljastui virkattu kori ja kaulakoru sekä vaaleanharmaat palmikkokuvioiset sukat. KIITOS ihanasta yllätyksestä! Kaikki nämä ovat jo olleet käytössä, joten erittäin onnistunut lahja oli tämä :)

Blogi vaikenee todennäköisesti taas x määräksi aikaa, koska kesä ei mulle muutenkaan ole ikinä ollut aktiivisinta käsityökautta. Syksyllä tarvittavien listalla on taas ainakin uudet lapaset ja ikuisuusprojekti Täydellinen Pipo, joten jonkunnäköistä puikkojen kilinää saattaa kuulua kesän jälkeen...

Nauttikaa lomasta ja kesästä ja toivottavasti vähän lämmöstäkin, palataan asiaan syysflunssien aikaan :)

8 kommenttia:

  1. Älä huoli, täällä kyllä jaksellaan odottaa. (:

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla sinusta taas! Hauskaa kesää, muista välillä rentoutua työnteon ohella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne, kovasti yritän vähän löysäilläkin aina vapaapäivinä :)

      Poista
  3. Oli pakko vihdoin ryhdistäytyä jotta saisimme jotain kuulumisiasi..=D

    Itselläkin on blogi jäänyt täysin huomiotta opiskeluiden tieltä, mutta aika aikaansa kutakin.. Varmasti hyvä valinta nuo opinnot, ko. alalle tarvitaan juuri tuollaisia huippu-tyyppejä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, suunnitelma toimi! :) Tuntuu tosiaan, että nyt on ollut niin monta asiaa mielessä että jostain pakko nipistää.

      Voi kiitos! Opintojen alkua odotan kyllä tosi innolla, saa nähdä onko se mun ala ollenkaan... Kiinnostaa ainakin, ja kokeilemallahan se selviää! Mitäs sä opiskelitkaan? :)

      Poista
    2. Jalkojenhoidon ammattitutkintoon, vielä parisen kuukautta matkaa jäljellä, jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti.. =)

      Poista
  4. Hei! Sulle on palkinto/haaste :) http://kantapaakeskellakammekasta.blogspot.fi/2015/11/liebster-award_25.html

    VastaaPoista