sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Neljät lapaset ja yksi sukka

Eli toisin sanen tuottoisa viikonloppu.Päätin ihan tosissani yrittää saada keskeneräisiä töitä valmiiksi, ennen kun neulomisinto kesään tultaessa loppuu. Perjantaina sainkin jo valmiiksi ruuturaitalapaset, joita oon kiitettävän kauan vältellyt...

Lankana Novita Florica, puikot 2,5 mm ja ohje Ravelrysta. Vähän tuli niukan kokoset kun piti saada ruudut mahtumaan hyvin, mutta menee sitten jollekin pienempikätiselle.


Heitin taas pesukoneeseen vähän lisää lapasia :) Enkä siis kaikkia oo tehny nyt viikonloppuna niinku Ville luuli :D Ensin pakollinen ennen pesua- kuva kun ne on niin isoja ja hauskoja jjajjajja!!

Ja siinä pesun jälkeen :) Ohje on siis Novitalta, lankana Puro ja puikot nro 8.


Tänään sain vielä valmiiksi ensimmäisen ankkasukan, joka on myös melko kauan kuluttanut neulekorin pohjaa. Toinen pitäis vielä tehä... Myöskin tämä kuvio löytyy Ravelrysta ilmaiseksi, lisäsin ite silmät ja nokat mitä kadun kun menee langat koko ajan solmuun!

 Nyt täytyy pitää tahtia yllä, niin saan kaikki alta pois ennen kesää. Sillon oon suunnitellu virkkaavani pehmoleluja sun muuta, ei sukat ja lapaset huvita kesähelteellä. Ja syksyllä onkin varmaan jo ihan uudet ideat ja kuviot menossa :)

2 kommenttia: