torstai 22. maaliskuuta 2012

Rästilista lyhenee...

Jossain vaiheessa joulukuuta bongasin Ravelrysta ihanat ankkasukat ja aloin tekemään omia. Jaksoin tehdä ensimmäisen sukan kantapäähän asti ja siihen se jäi. Mulkoilin niitä kolme kuukautta, kunnes nyt vihdoin tartuin toimeen ja muutamassa päivässä tein ne loppuun! 

Ohje löytyy siis täältä, lisäsin ite silmät ja nokat
Lankoina harmaa tuntematon, keltainen tuntematon (mahdollisesti Novita Nalle), oranssi 7 Veljestä ja musta teetee Pallas, puikot 3,5 mm 



Mulla käy aina neuletöiden kanssa vähän niin, että jos en alkuhuumassa ehdi saamaan työtä valmiiksi, niin se saattaa jäädä pitkäksikin aikaa. Sitten kun oon tarpeeks sitä tuskaillut niin teen kertarysäyksellä loppuun. Vaikka ei mua sinänsä haittaa, että on töitä kesken, niin kuitenkin huokaisin helpotuksesta kun vihdoin sain nää tehtyä :D Ihan mukava projekti tää muutenkin oli, mutta noi silmät ja nokat alko ottaa päähän kun koko aika oli langat solmussa, siksi vähän tökki saada valmiiksi.

Pikaprojektina tein käyttämättä jääneisiin lapasiin vähän isommat peukalot, niin nyt on oikeen hienot miesten lapaset siinä :) Nää oli ihan perus Novitan ohjeella ja 7 Veljeksestä tehty joskus viime kesänä muistaakseni.


Ihanaa siis, että rästilistalta saan tehtyä töitä kesän alta pois! Eilen kattelin Villeltä saamaani pehmolelukirjaa ja ai että, pian pääsen testaamaan kaikkia ihania Teijan lahjoittamia puuvillalankoja! :) Viimeisenä neulekorin pohjalla on enää kalakuvioiset hanskat, toinen on vielä tekemättä.


Tölkinavaajajutskakeräys edistyy aikas hyvin, iso kiitos kaikille ihanille jotka on niitä jaksanut mulle kerätä<3 Ite sain tässä yks päivä pahoja katseita kun liukastelin tölkki kädessä päiväkodin ohi aamu yheksältä, en tiiä mitä ajattelivat mutta todellisuudessa kiikutin innoissani tölkkiä kotiin että saan sen härpäkkeen siitä irti, päiväkodin tädeille vaan tiedoksi!


Tän verran siis tähän mennessä oon saanut kerättyä, näitä saa vieläkin mulle tuoda otan mielelläni vastaan :)

Niin, ja jos joku haluaa sellasen kuukupinsuojuksen, josta kirjotin naistenpäivänä, niin viestiä tännepäin! Niitä on meinaan niin kivaa ja nopeeta väsäillä että hukun niihin varmaan kohta :D


2 kommenttia: