maanantai 2. heinäkuuta 2012

Löytöjä

Hei, elossa ollaan! Oon tehnyt töitä ihan hulluna ja tahti vaan kovenee, joten kaikki käsityöjutut ja muutkin on vähän junnanneet paikallaan. Lisää hiljaiseloa on siis luvassa vieläkin... Sen verran oon kuitenkin saanut aikaiseksi, että vuokrattiin Villen kanssa pöytä lähikirppikseltä ainakin nyt viikoksi. Sinne ollaan rahdattu vanhoja leluja, kirjoja, vaatteita ja kaikkea muuta krääsää, jonka toivotaan menevän kaupaksi. Katsotaan miten käy!

Myytäviä tavaroita etsiessä silmiin osui kassillinen siskon vanhoja vaatteita, joita oli jo kertaalleen yritetty myydä. Laitoin vaatteet myyntiin, mutta otin ensin itselleni tietty parhaat päältä :)


Tässä ihana Suomen Trikoon retropusakka, samettikangasta ja niin söpö :)


Vihreä kukallinen tunika alunperin Vilasta 


Tästä retromekosta en oo ihan varma, koska vähän kammoksun kauluksia, mutta saa nähdä jos vaikka tuleekin käytettyä :)

Kirpparilta löytyi kotiin tuotavaksi pari juttua, ettei vaan tavara pääse loppumaan kesken...


Omaa kotia varten (sitten joskus) Arabian Faenza ruskeakukka- kannu 12 eurolla!


Kympillä iso pussillinen erilaisia tummansinisiä lankoja, pussillinen valkoista 7 Veljestä neljällä eurolla ja kerä Novitan Huopanen mix- lankaa kolme euroa. Ei paha ollenkaan :) 

Tätä ei ole tullut aikaisemmin esiteltyä, joten pistetään nyt kun liittyy aiheeseen:


Mökiltä löytyi ihana iso villapaita talvea varten. Rinnuksilla on ikävä tahra, jonka pliispliis toivon lähtevän pesukoneessa...! Jos ei lähde niin teen ite samanlaisen paidan, rakastan tota kuviota :)

Vielä viimeiseksi omasta kaapista löytynyt, ei niinkään silmää miellyttävä löytö...


Oi kyllä, yo-kirjoitukset! Ei kun lukemaan...

2 kommenttia:

  1. hyi hemmetti tota kirja kasaa :CCC ei jaksaa, ei haluu, onko pakko? :DD ja muuten aivan ihana toi kauluksellinen tunika!!! mä voin ottaa, jos sul ei kelpaa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin oikee ällöttää!! Ja kun on tottunu siihen, että pari iltaa aikasemmin (tai viimisenä iltana...) alotetaan lukemaan kokeeseen, ni paria KUUKAUTTA ennen ei onnistu, ei sit millään?? Mut en voi lohduttaa oikeen, kyl se vähän olis pakko:D Ja kiitos, ehkä mä totun noihin kauluksiin vielä mut jos en ni voin harkita luovuttamista!

      Poista