keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Valmiita juttuja

Taas on pari projektia alta pois, vähän tekis mieli alottaa lapasia! Älkää kysykö miksi :D Yksi kuumavesipullon päällinen houkuttelis myös, vaikuttaakohan pari päivää sitten vieraaksi saapunut flunssa asiaan (kuka ees saa flunssan kesällä?!).

Kroko valmistui pari päivää sitten, mutta en saanut aikaiseksi sillon kuvata joten tässä se on raidakkaan huivin kanssa samassa paketissa :)

Kroko
Ohje kirjasta Välkommen till virkligheten
Lanka Novita 7 Veljestä sekä tuntematon valkoinen
Koukku nro 3,5





Raidakas huivi
Ohje täältä
Lanka Novita Florica, loput tuntemattomia vauvalankoja yms kihistämättömiä
Koukku nro 3




4 kommenttia:

  1. Noi kuvat krokosta on ihaniiii ! Mulle tuli täs just vähä aikaa sit hinku tehä jotain kivaa langoista, kuten vaik neuloo ja ne ankkavillasukat houkuttelee : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noni sit tekemään :D Ankkavillasukat on tosi söpöt, mut ÄLÄ tee niitä silmiä ja nokkia jos multa kysytään! Niitä lankoja on tosi ärsyttävää kuljettaa siellä mukana ja sit niillä kuitenkin tehään vaan muutama silmukka...

      Poista
    2. Mäkin oon niitä just tekemässä, lopulta päätin tehdä vaan varsiin ne ankat kun en kestäny enää... kivat on silti:) kiitos vielä vinkistä!

      Poista
    3. Hahah se on oikeesti aika ärsyttävää :D Haluun nähdä ne sit valmiina! Kylläpäs ankkasukat on saanu suosiota, itekki suunnittelin että vois tehdä toiset :)

      Poista