keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Nyt loppui salailu

Grumpy Cat -tyyny
Kuvio ladattavissa Ravelrysta (maksullinen)
Lanka Novita 7 Veljestä
Puikot nro 4

Saan vihdoin ja viimein paljastaa yllätysprojektin, jota olen piilotellut melkein kuukauden päivät. Kyseessä on 19-vuotissynttärilahja ihanalle ystävälleni, joka on ihan hulluna Grumpy Catiin (tietämättömät, googlettakaa!). Mikäpä siis parempi lahja kuin iso ja pehmeä tyyny lempparikissan kuvalla varustettuna!

Neulekaavio löytyi yllättävän nopealla Ravelry-haulla, eikä hinta todellakaan huimannut päätä kun kyseessä oli vielä näin aidon näköinen kuva. Muutoin neuloin tyynynpäällisen täysin päästä keksittynä, ja tuurilla (plus pienellä höyryttämisellä ja venyttämisellä...) se mahtui 50x50 cm tyynyn ympärille. Alareunaan ompelin muistaakseni 40 cm pituisen vetoketjun päällisen pesua helpottamaan.






Tuo katin naama oli kyllä niin sairaan työläs tehdä, että tuskin heti rupean samaan projektiin uudestaan. Onneksi olin itse niin innoissani tästä työstä, että haastavuudesta huolimatta tämä oli päälle kahdessa viikossa valmis. Kaikkein raastavin vaihe taisikin olla yrittää pitää valmis työ poissa sekä blogista että rakkaan ystäväni tietoisuudesta!

Kyllä oli lahjan saajakin ilmeisen mielissään - sehän on tekijälle paras vastalahja :)

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Pitäisköhän yrittää vääntää grumpy cat -villapaita? Se olis siisti

      Poista
    2. Itseasias mietin samaa ku tein tota ja se vois olla kyl aika upee :D Tee sä se ku mä en jaksa ton jälkee... :D Selkään sit viel teksti "NO." ;)

      Poista
    3. Jooooooo! :D kui hieno olis

      Poista
  2. Oon niiiiiiiiiiiin kade kyllä! Aivan upea! Grumpy<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt sitten omaa väsäämään! Kiitos :) Kyllä muakin ihan pikkiriikkisen harmitti, että jouduin antamaan tyynyn pois, myönnetään... Kun se vaan on niin söötti!

      Poista
  3. Voi vitsi!!!! Yritän kääntää hirvittävän kateuden tunteeni silkaksi ihailuksi. Heti tietäisin kanssa yhden jolle tuollainen kelpaisi lahjaksi mennen tullen.. Vaan ei kyllä yhtään tee mieli aloittaa. =D Hirmuinen homma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitoksia! :) Hommaa tuossa kyllä riitti, kuten sanottu taitaapi tämä jäädä yhden hitin ihmeeksi :D

      Poista
  4. Miks saan ilmotuksen mun sähköpostiin kaikist näist kommenteist? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm paha sanoo:D pistä ne roskapostii jossei siin viestis oo mitää linkkii mist sen saa estettyy

      Poista