perjantai 14. kesäkuuta 2013

Hyvää perjantaita vaan kaikille!

Tämä tyttö sai aamulla tietää pääsevänsä opiskelemaan erityispedagogiikkaa Turun yliopistoon. Opinnot aloitan siis vuoden päästä syksyllä. Sisäinen suomalaiseni kieltää ankarasti minkäänlaisen hehkutuksen asiasta, mutta sanonpahan kuitenkin että 15 ihmistä otettiin sisään ja minä olen yksi niistä ja että ihan älytön juttu!!!



Kuva venähti vallan kummalliseksi vaikka kaikkeni yritin, mutta ehkä se kuvastaakin aika hyvin tämän päivän tunnelmia. Ja mitä ihmettä se nyt on virkkaamassa... Mahtaakohan akateeminen koulutuskaan auttaa tähän synnynnäiseen sekavuustilaani??

8 kommenttia:

  1. Voi jehna, mahtavaa, onnittelut! (:

    VastaaPoista
  2. =D =D =D =D tuolle sun kirjotukselle, sekä kuvalle ja ilmeellesi siinä

    Jeeee, ja onnittelut!!! sen sijaan opiskelupaikalle. mutta mitä se tarkoitti että vuoden päästä syksyllä? siis syksyllä 2014? meinaatko pitää välivuoden? mitä teet? mihin meet? *utelias*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja sitäpaitsi mitä ihmettä se ON virkkaamassa???

      Poista
    2. Hahhah :D kiitos! Ja juu syksyllä 2014! Espanjasta tulen syyskuun alussa ja sen jälkeen keksin jotain tekemistä lopun välivuoden ajaksi, suunnitelmat ihan auki vielä... Plään 1 on mennä Ruotsiin kielitaitoa kohentamaan, plään 2 on keksiä jotain työtä Turusta. Saas nähdä!

      Virkkuutyöhön sanon myös että saas nähdä :)

      Poista
    3. Mä taidan muuten jättää sun lahjomisesi suosiolla alkusyksyyn, kun en mitenkään ehdi tekemään mitään ennen sun lähtöä ja jos saat sen vasta kun palaat niin sei voi kuitenkaan olla mitään kesäistäkään eikä nyt voi mitään villajuttuja väsätä kun on liian kuuma semmoseen.. Miten sä oot noin vaikee? =D

      Poista
    4. Jos helpotan vähän vaikeuttani sanomalla että mulle saat lähettää ihan mitä vain on mielesi tehnyt värkätä, vuodenajasta riippumatta! :) Mutta eipä kyllä kannata yrittää ehtiä mitään ennen mun lähtöäni, apua se on jo niin pian!!

      Poista