sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

No vihdoin alkaa tapahtua

Käsityörintamalla nimittäin! Löysin sen kadoksissa olleen vauhtini, kun tartuin pariin virkkuutyöhön - ne kun ovat niin kesään sopivia ja puuvillalanka varsinkin :) Molemmat ohjeet ovat IHANASTA Molla Millsin Virkkuri-kirjasta, eli siis tässä tablettipussi, kettinkikoru sekä asiaan liittymättömästi pari kesäfiilistelykuvaa.









Tablettipussista tuli tosiaankin vain tabletille sopiva, eli pystyn käyttämään sitä vain jos irrotan näytön koneestani... Ei siis auta kuin tarttua vähän isompaan koukkuun ja tehdä toinen samanmoinen! Mikäs siinä, ohje nimittäin on helppo ja kirjovirkkaus hauska uusi tuttavuus :)

Kettinkikorua tehdessä tajusin ilokseni ratsastavani oikein muodin aallonharjalla, sillä kaupathan ovat nyt täynnä semmoisia oikein näyttäviä kaulakoruja. Tässä virkkaajan versio :) Myös tämä oli helppo työ toteuttaa, joten ei varmasti jää viimeiseksi. Yllättävää oli se, miten pienen koukun ja ohuen langan koru oikeasti vaatii: itse käytin 2 mm koukkua ja siihen sopivaa lankaa, ja korusta tuli silti valtava (tietysti lenkin koko on säädeltävissä, mutta silti). Kalastajanlangastako tässä pitää ruveta nysväämään vai mikä on! Kettinkikorvikset meinaan houkuttelisivat seuraavaksi :)

6 kommenttia:

  1. Onpa hauska toi kettinkikoru! olen siis minäkin varmaan trenditietoinen ( tuskin :) )

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva toi pussukka vai koteloksiko sitä pitäis kutsua.:) onkin pitänyt laitana se virkkuri-kirja kirjastosta.

    VastaaPoista
  3. Mitä lankaa käytit tablettipussiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän tein ihan perus puuvillalangasta (turkoosi ainakin oli Novitaa), ja muistaakseni 3-3,5 mm koukulla :)

      Poista