tiistai 3. huhtikuuta 2012

Oi mitä kaikkea ihanaa!

Ihan nyt on pakko tässä koeviikon tohinoiden keskellä jakaa tämmöinen mahtava paikka jonka löysin justiinsa Muita ihania- blogista, nimittäin Tallinnan Karnaluks. Oikeastaan luin tästä ekaa kertaa joku aika sitten Hesarista, nyt säälittävästi googletin pari kuvaa että saatte vähän käsitystä paikasta tai en tiiä saatteko:



Tukkuliikehän tämä on, mutta ilmeisen innokkaasti suomalaiset siellä käy ihastelemassa tarjontaa. Aloin heti pohtimaan että koska tuonnekin pääsis! Vielä ei voi mennä kun on varasto täynnä toinen toistaan ihanampia lankoja, mutta jonkun merkkipaalun kunniaksi voisin itseäni hemmotella jossain seurassa ja käydä kahmimassa vähän varastojen täytettä... Olisiko se valkolakin kunniaksi? Tai jonkin kesän kohokohta? Tai ehkä rajaksi täytyy asettaa vaan se, että saan esimerkiksi käytettyä puolet lahjoituslangoista - sitten pääsee hakemaan varastot takasin täyteen :D

Lankojen lisäksi tuolla näyttäis olevan vaikka mitä muita käsityötarvikkeita. Voi vaan mulla valikoiman kanssa käydä niin että meen ihan lukkoon ja päädyn ostamaan yhden kerän. Tai mistä sitä ikinä tietää :)

Ihanuudet jatkuu! Taas huomenna päästään nauttimaan uudesta Blogistania- jaksosta. Esittelyssä siis monenlaisia naisbloggareita ihanine tyyleineen ja vaikka mitä. Sitten yritän kökkönetilläni katsella sitä Areenasta, normaalit ihmiset kääntää kakkoselle keskiviikkosin klo 19.30. Suosittelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti