sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pyöreitä muotoja

Vihdoinkin sain jonkun työn valmiiksi! Käytin tähän suunnilleen samoja lankoja ja koukkua kuin ensimmäisessä Nallessa, mutta koska valitsin kroppaan ohuemman langan niin tästä tuli aika paljon pienempi. Kuitenkin yhtä söpö kuin edeltäjänsäkin, oon tyytyväinen :)


Sitten niitä pyöreitä muotoja! Iida vinkkasi mulle Kauhavan Kangasaitan nettisivuista, joka oli mulle ihan uus juttu. Mutta onneksi pengoin neuleohjeet läpi, koska taas löytyi monta ihanaa ohjetta :) Pahoittelen kuvanlaatua, mutta yritän saada kuviin linkit, joista pääsee ohjeisiin ja näkee parempilaatuisen kuvan. 



Ihana Helmi-matto ja virkatut korit kannustivat taas leikkaamaan matonkuteita! En maton väreistä niinkään perusta, mutta etsin juurikin sellaista ohjetta, mihin voisi käyttää montaa väriä. Yhdestä vaatteesta tulee kuitenkin yllättävän vähän kudetta ja muutenkin värikkäämpi on parempi :)

Ekojutut on muutenkin vallanneet taas mielen. Kävin eilen kirpparikierroksella tarkastelemassa lankatarjontaa, joka osoittautui melko surkeaksi :D Taitaa ne lankalöydöt olla aika pitkälti tuurista kiinni. Matonkuteita löytyi kuitenkin aika isot määrät ja halvalla olis saanut, mutta päätin olla ostamatta. Kyllä harmitti, kun tänään aamulla löysin noi ylläolevat ohjeet!


Löysin myös ihanan toilettilaukun samaiselta sivulta, ohjeessa on parempi kuva jos jotakuta kiinnostaa. Tykkäsin tosi paljon pyöreästä muodosta eikä ohjekaan näyttänyt vaikealta :) Lisää tekemistä siis jonoon! Neulekoriin ei enää edes mahdu kaikki keskeneräiset... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti