sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Synttäriviikonloppu

Jaha, täytinpä sitte vuosia. Apua! Olo on kyllä kaikkea muuta kuin aikuinen, ja kai se onkin eri asia olla täysi-ikäinen ja aikuinen ;) Eli samalla sählingillä jatketaan!

Juhlat oli mahtavat, kiitos kaikille niistä <3 Oli ihanaa olla taas kaveriporukalla pitkästä aikaa. Villeltä sain aika loistavan paketin, matonkuteeseen käärittynä suklaarasia :D On niitä matonkuteitakin tullu taas vähän leikeltyä mutta niistä kerron kohta.


Perjantaina siis juhlittiin ja kävin hiuksetkin leikkaamassa lyhyeksi pitkän pohdinnan jälkeen, heti huomasin miten paljon helpommaksi elämä tuli! Hiukset kuivuu viidessä minuutissa eikä niitä tarvi suoristaa ja vuorata erilaisilla suihkeilla ja lakoilla jne. Tai sitten tänään oli vaan hyvä hiuspäivä...

Lauantai meni suht rauhallisissa tunnelmissa, viikonlopun teemaksi otettiin Hayao Miyazakin leffat: katsottiin Henkien kätkemä, Liikkuva linna sekä Totoro. Ei voi kun ihmetellä sitä mielikuvituksen ja tajunnanvirran määrää niissäkin elokuvissa, mutta niin mahtavia kaikki :)

Sunnuntaina eli tänään käytiin perheen kanssa brunssilla Blankossa, ah niin hyvää ruokaa suosittelen ehdottomasti! Tungos oli tosin melkoinen, kyynärpäätaktiikan käytön jälkeen saimme kuitenkin pöydän :D Aurinkoinen ilma helli, joten ajattelin mennä pihalle leikkaamaan matonkudetta - sisällä leikkaaminen näyttää aiheuttavan mulle kurkkukipua. En kyllä tiiä miten onnistuin ottamaan näin synkkiä kuvia, ilma oli kuitenkin aurinkoinen ja LÄMMIN, +13 astetta, kun ihan huppari päälläkin tarkenee :D


Käsittelyyn pääsi vanha pinttyneitä tahroja sisältävä pitkähihainen. Ensin saumat pois ja sitten leikkaamaan! Kyllä vanhaa paitaa leikatessa huomaa miten paljon paksumpaa ja hyvälaatuisempaa kangas on ennen ollut. Pitkän käytönkin jälkeen kangas oli sellaista, että tahrattomana sen olisi ihan hyvin voinut viedä takaisin kauppaan ja joku olisi sen sieltä ostanut mielihyvin.


Oli pakko ottaa tekemiskuvakin, että saadaan noi hiukset näkyviin :) Voivoi, otsatukkakin! Kyllä oon tyytyväinen.


Lisäksi nautittiin vielä Hennan tekemää I'm Sexy and I Know It- kakkua, nimi tuli siis tästä ulkonäöstä :D Mutta niiiin hyvää! Kiitos!

Pitkästä aikaa on sellainen pirteä olo, että viikonlopun jälkeen jaksaa hyvissä voimin taas yhden viikon :) Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä en vieläkää voi uskoa et laitoit tosta kakusta kuvan tänne. oon järkyttyny ja pahoittelen niiden puolesta jotka joutuvat tuon luomuksen näkemään ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sinuna olisin ylpee koska se oli ihan tajuttoman hyvää;) ainii ja jos sulla oli joku resepti siihen ni kerro!

      Poista