torstai 31. tammikuuta 2013

Järjestystä!

Kun avaan huoneeni viereisen varaston oven, on näky kutakuinkin tällainen:


Varasto on suorakulmion muotoinen. Lankakassit ja -laatikot estävät pääsyn varaston päähän. Tästä ollaan käyty muutamia keskusteluja meidän perheessä...

Siispä päätin tehdä pienen inventaarion ja selvittää, kuinka paljon sitä lankaa todella vielä on. Kolme täyttä laatikollista ja 15 enemmän tai vähemmän täyttä kassia - vaikka olen neulonut aktiivisesti melkein päivittäin yli vuoden ajan!


En ajatellut, että niitä enää olisi ihan näin paljon...

Kotoa löytyi onneksi tilansäästöpussi, joka siis imurin avulla tyhjennetään ilmasta. Heitin kolme kassillista ja yhden laatikollisen lankaa sinne.

Ennen...

... ja jälkeen!

Painaa niin julmetusti (tai ehkä tiiviys vaan hämää), mutta tilaa vie varmaan yli puolet vähemmän. Lisäksi annoin periksi ja unohdin värien mukaan lajittelun - yhdistelin puolityhjiä kasseja miten sattuu. Lopputulos: vain ja ainoastaan 2 laatikollista ja 11 täyttä kassillista lankaa tukkimassa varastoa! Onhan se kiva, että on materiaalia mutta tää ehkä menee vähän yli... :D Kiitokset vaan Villen äitille perin anteliaasta lankalahjoituksesta!

Jos vielä ei ole liian myöhäistä tehdä uuden vuoden lupausta vuodelle 2013, niin tässä tulee:

Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että vuonna 2013 en osta yhtäkään lankakerää. En edes tilaustyöhön. Näin säästän rahaa, varastotilaa ja rakkaan perheeni hermoja. Jos petän tämän lupauksen, niin lupaan keksiä jonkun karmivan rangaistuksen itselleni!

Mukavaa viikonloppua lankahamstereille ja muillekin :) 

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti lakkoilu pitää! Oma varastoni ei ole aivan yhtä mittava, mutta on silläkin ihan tarpeeksi kokoa. Ongelmana vaan on, että jämäkeriä ja lankaa, josta ei oikein osaa tehdä mitään, on liikaa! Jos kaikki olisi jotain ihanuuksia, niin eihän tässä silloin olisi mitään hätää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa toivon minäkin! Eiköhän tän järkytyksen voimilla pääse jo ainakin muutaman kuukauden :D

      Mulla on niin sama ongelma jämälankojen kanssa! Oon yrittänyt kuumeisesti miettiä mihin sellasia kökköjämiä vois käyttää, niitä nimittäin riittää... Ei kaikkia viitteis laittaa pehmolelun täytteeksikään. Jäämme pohtimaan tätä :)

      Poista
    2. Jos niitä samantapaisia jämiä olis tarpeeksi, voisi tehdä vaikka sukat tai huivin. Mutta kun on erilaisia jämiä ja RUMIA lankoja. Ehkä joskus tulevaisuudessa kaikki varastolangat on kivoja, kun on niin fiksu, ettei osta mitään kamaluuksia. :D

      Poista
    3. Siihen voi mennä aikaa... :)

      Poista