tiistai 29. tammikuuta 2013

Kirpparilta

En tiedä muiden kaupunkien menosta, mutta Turun Kontissa on lauantaihin asti kaikki tuotteet -50%. Käytiin nopeesti kurkkaamassa paluumatkalla Ikean lihapullien ääreltä. Annoin erikoisillekin vaatteille mahdollisuuden, ja henkareita kertyi siihen malliin että kädet huusi hoosiannaa - oli siis pakko jättää kiertely kesken... Sovituskopissa onnistuin hillitsemään itseni ja olin kriittinen löytöjäni kohtaan: jos ei heti napannut niin heivasin vaatteen. Enkä ostanut nukkaisia tai muuten huituloita vaikka kuin olis ollut halpaa. Hyvä minä! Nämä selvisivät tiukasta arvioinnistani:

Ginan paita 2e ja kaulakoru 2e 

Meikkipussi 1e 

Korvakorut 1,75e 

Vero Modan paita 3,50e 

Kotona oivalsin, että sehän on ihan täydellinen neulomispaita! Lankakerät taskuun ja menoks :)


Puikoilla on tällä hetkellä tilaussukat. Uskokaa tai älkää, aloitan pian myös erään ompelutyön! Jaa pitikö mulla olla kiire niitten kirjotusten kanssa ymsyms? Noh, se on kouluun liittyvä työ eli siis ihan pakollinen tehdä :)

4 kommenttia:

  1. Ihana toi kaulakoru! Mullekkaan ei ollu viel tähän talveen tullu sitä inspiraatiota neuloo, mut nyt ku tein ensin itelleni lapaset, ni hetken pääst sain ol tekemäs jo tilauksena muille :DD lukusuunnitelmassa on pysytty, vaik toteutus alkaaki usein kahdeksan aikoihin illalla :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo kerran ku alottaa tauon jälkee ni aika äkkii se siit taas lähtee :D Kenelle teet ja mitä? Ja hyvä et joku sentää on pysyny suunnitelmassaan :D No ei, kyl mäki ihan hyvin edistyn!

      Poista
  2. Eikä, täydellinen toi neulomispaita sulle! :D Ja oho punasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookki:D Yllätyin itekki punasesta, mut sopiki mulle aika hyvin! Vähä jotai erilaist välil :)

      Poista