torstai 10. tammikuuta 2013

Uuden vuoden kunniaksi

Kaikki, jotka vähänkin mua tuntee, tietävät että sininen eri sävyissään on mulle se kaikkien aikojen älyparas väri ikinä. Nyt mun värimaailmani on kuitenkin pikkuhiljaa alkanut muuttua vähän maanläheisempään suuntaan...


Oranssi t-paita tarttui mukaan Gina Tricotista jo syksyllä, ja vaalea Monkin lötköpaita kirpparilta Tukholmasta. Eilen Ginasta löytyi myös kaunista tumman oranssia kynsilakkaa ("aika erikoinen" kuului kaverin tuomio..), ja tänään Accessorizen alennusmyynnistä ihana reppu puoleen hintaan! Kun kuulee kaverin suusta ne taikasanat "Toi on Milja ihan sun näkönen reppu!", niin miten sitä voi olla ostamatta?

Normaalisti multa ei hirveästi tule tällaisia tavarapostauksia, ja tuskin tulee paljoa tulevaisuudessakaan, mutta pistetään vaikka uuden vuoden muutosten tuulten piikkiin :) Tuntui siltä, että Intian matkasähläyksen jälkeen tarvitsin vähän jotain hemmottelua ja piristystä, ja se tuli materian muodossa tällä kertaa.

Sitten vähän isompi muutos blogin puolella näin uuden vuoden kunniaksi. Bannerin alla näkyy Myytävänä! -sivu, josta tosiaan löytyy mun tekeleitäni. Sieltä vaan penkomaan itselle lämmikettä tai lemmikkiä lopputalven seuraksi :) Jos on kysyttävää töistä, esim. materiaaleista tai koosta, tai jos haluat muuten vaan olla yhteydessä millä tahansa asialla, niin sähköpostia voi laittaa blogin uuteen osoitteeseen pienilankablogi(at)gmail.com.

Uusi vuosi ja uudet kujeet näkyvät toivottavasti pian myös neuleiden saralla. Odotettavissa on mahdollisesti pari tilaustyötä, itselle pieni hyödyllinen virkkuutyö ja sitten haluaisin ruveta ideoimaan jotain ihan omaa. Rupeaa meinaan vähän tympimään ainainen ohjeiden kalastelu, niinpä uuden vuoden lupaukseni tälle vuodelle voisikin olla oman neule- tai virkkausohjeen kehitteleminen, ja ohjeen jakaminen luonnollisesti tänne blogiin :) Katsotaan, josko mun uusi värivalloitukseni näkyisi myös neuleissa.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä asiana: tervetuloa uudet lukijat! Antakaa kuulua itsestänne, esittäytykää, haluan tietää ketä siellä ruudun toisella puolella piileksii :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti