lauantai 26. tammikuuta 2013

Tähti-villatakki

Malli: Shapely Boyfriend by Stefanie Japel
Lanka Novita Isoveli
Puikot nro 4,5 ja 4

Ajatus tosiaan lähti siitä, että halusin tehdä blogiin jonkun ihan oman ohjeen. Samaan aikaan halusin itselle uuden villatakin, mutta tiesin ettei taidot riitä keksimään sellaista omasta päästä. Päädyinkin siis tekemään vain kuvion itse. Inspiroiduin ensin Googlen avulla, jonka jälkeen ruudut ja sahalaidat järjestyivät päässä kivannäköiseksi kuvioksi. Tähden nappasin samalla kurssilla istuneen tytön neuleesta silmämääräisesti, siitäkin tuli siis oma versio tehtyä. 



Japelin ohje säikäytti mut ensin, koska en ollut ennen tehnyt raglanhihaista neuletta. Ajatus ylhäältä alaspäin neulotusta villatakista tuntui lisäksi älyttömältä, mutta uskaltauduin kuitenkin tutkimaan ohjetta tarkemmin. Onneksi! Ohje on tosi helppotajuinen, eli sopii mun mielestä niillekin ketkä ei ole englanninkielisiin ohjeisiin erityisemmin tutustuneet (suomi-englanti neulesanastoja on netti pullollaan). Lisäksi oli innostavaa nähdä koko ajan työn eteneminen, kun neuletta pystyi sovittamaan ilman hankalaa neulaamista. Ja ah, ompelua vaadittiin vain nappien kiinnittämisessä! Täydellinen ohje mulle :)


Ja tässä kuvio, olkaa hyvät :)




4 kommenttia:

  1. Siis ei tarvinnu ommella muuta ku napit?? :D IHANAA! Tää taitaa olla mulle sopiva villatakin ohje, koska mun ompelutaidot on kyl niin jostain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei MITÄÄN muuta ku napit <3 ja juu kiitos samoin hahah :D

      Poista