perjantai 1. helmikuuta 2013

Palmikkohuivi

Palmikkopipo huivi
Ohje: Turbaanipipo Novitalta
Langat tuntemattomia, vaaleat ehkä Floricaa
Puikot nro 7

Jes, vihdoin yksi keskeneräinen valmiina! Tässä siis salaperäiset "luikerot", jotka ovat olleet jämähtäneinä Työn alla-sivupalkkiin varmaan viime marraskuusta lähtien. Ei oo huvittanu tehä! 

Pipohan siitä piti tulla, mutta luikerot jäivät lyhyiksi (ohjeen mukainen 140 cm ei siis mulle ainakaan riittänyt, enkä usko olevani erityisen isopäinen). Todellakaan en jaksanut ruveta purkamaan ompeleita ja neulomaan lisää, koska projekti otti muutenkin jo vähän päähän. Onneksi äiti keksi, että palmikkonauhastahan voi tehdä huivin! Tämmöinen rinkula siitä siis tuli:





Värit ovat siis vaaleansininen, tumma liila ja tositosi vaalea ruskea (sekoitus kolmea ohutta lankaa), jos ja kun ne eivät kuvista välity. Talvi on bloggaajan pahinta aikaa. Tai sitten tarviin vaan paremman kameran...

Näin jälkeenpäin tuli mieleen, että huivina tämä vois olla kiva myös leveämmällä palmikolla ja tupsut päihin. Siinä jollekin vinkkivitonen :) Nyt hiukan kevyemmällä omallatunnolla kohti uusia neulomuksia! Huhhuh miten paljon nuo keskeneräiset rassaavatkin välillä. Kenelläkään muulla kokemusta tästä?

6 kommenttia:

  1. Todella kiva huivi, tykkään väriyhdistelmästä erityisesti (:
    Itsellä on ollut suunnitteilla palmikkohuivi rinkulana tai juurikin sellaisena tupsupäisenä jo pitkään, samoilla suunnilla ovat ajatukset siis liikkuneet. Kunhan saisi aikaiseksi, tuo pitkien suikeroiden neulominen ei nimittäin oikein houkuta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suikerot oli tosiaan ihan älytylsää neulottavaa... Se olikin yksi syy, miksen ruvennut tekemään niistä enää pidempiä pipoa varten :D

      Poista
  2. Tosi hauska ja kiva malli! On varmaan pakko joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen, tuppiloneule oli yksitoikkoisuudestaan huolimatta ihan hauska uusi tuttavuus :) Ja ihanan muhkea lopputulos!

      Poista
  3. Onpa se soma! Olenko omituinen, kun suikeroiden neulominen kuullostaa hauskalta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Olet ehdottomasti! No ei, on suikeron neulomisellekin omat hyvät tilaisuutensa :D Itse esimerkiksi tykkäsin erityisesti tehdä näitä koulussa, mutta kotona en malttanut yhtään, kun siellä on mahdollisuus keskittyä vähän vaativampaankin :)

      Poista