torstai 7. helmikuuta 2013

Tekstitaidon ylioppilaskoe

Nyt ahistaa. Aloitin lukemaan liian myöhään, sitten kun aloitin niin en keskittynyt - ajattelin vaan että kiirekiirekiire lueluelue. Ei mene oppi enää päähän. Siispä ei voi muuta kun neuloa muutaman rivin, käydä nukkumaan ja katsoa mitä huominen tuo tullessaan. Tuurilla mennään ja yritetään kaivella pääkopasta tärkeimpiä oppeja parin viime vuoden ajalta (note to self: särkylääkkeitä mukaan - aivonystyröiden ärsyttäminen on tunnetusti aika tuskallista). Henkilökohtaisesti ajattelin olla mukavassa sokerihumalassa koko kokeen ajan :)


Jos ei näillä irtoa ni ei sitten millään. Onnea huomiselle kaikki abit! Otetaan rennosti, ajatellaan kesälomaa ja sitä hetkeä kun valkolakki vihdoin on päässä :)

EDIT: hengissä ollaan!! Seuraavaksi aletaan jännäämään kuunteluja. Maanantaina ruotsi ja keskiviikkona espanja. Antakaas vinkkejä hyvistä leffoista tai muista noilla kielillä :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! positiivisella mielellä yritän mennä:)

      Poista
  2. Hirmuisesti tsemppiä, hyvin se menee varmasti. Ainakin, jos menestys on eväistä kiinni (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan että näin on :) vauhtihirmun voimalla menin jo viime syksyn kirjotuksissa,joten luotto on kova :D

      Poista
  3. Tsemppiä täältäkin! Mulla oli tasan samoja rusinoita vuosi sitten mukana omissa kokeissa ja selvisin ihan hyvin. Selviät siis sinäkin! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Nyt onkin jo koe ohi, selvisin :D ei kun vaan pisteitä jännäämään :)

      Poista