torstai 7. maaliskuuta 2013

Melkein

Melkein voisin ehtiäkin lukemaan psykan kertauskirjan ennen keskiviikkoista yo-koetta, ellei Sami Hedberg tulisi koko ajan tielle?!


Oikeesti, katsokaa nyt sen ilmettä. Annoin periksi - on se kuitenkin sen verran hauska mies.

Tänään laitoin aurinkolasit päähän, koska melkein on jo kevät ja sehän tarkoittaa sitä että melkeinmelkein on jo kesä!


Päälle pujahti eilen valmistunut Melkein Skappel (alkuperäinen, suomeksi) Melkein siksi, että se ei ole lötkö eikä ylipitkä eikä tehty ohuesta langasta paksuilla puikoilla eikä hihat ole ainaoikeaa vaan nurjaa ja silmukat on poimittu olalta. Vähän mietin, että voisin siskoa lahjoa tällä paidalla, mulla kun ei pian neuleiden lukumäärä mahdu enää kahden käden sormiin...

Neuloin siis kasin puikoilla kaksinkertaisella langalla. Toinen on Novitan Cottonellaa (tuo vihertävä), ja luonnonvalkoinen on Nordiskas Linda -nimistä pellava-puuvillasekoitusta. Ei kihistä eikä ahista!


Kuvatkin onnistui melkein... Tällaista jälkeä tulee, kun personal kuvaajani ja kameran jalusta ovat molemmat kadoksissa!

4 kommenttia:

  1. "Olihan se ouluun tänään?" "A-a-aaaa-a, BANGKOK" hihhihihih XD

    VastaaPoista
  2. Melkein Skappel, ihan mahtavaa! :D Hyvä onkin kustomoida omansa näköiseksi. Kätevä idea muuten tuo olkapäiltä silmukoiden poimiminen! Täytyykin testata seuraavalla kerralla. Näitä skappelimaisia kun voisin vääntää kaikissa väreissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh kiitos :D Yritän kaikin keinoin välttää ompelua, siksi tämän hetken lemppareita onkit olalta poimitut ja raglanhihat :) Ja Skappeleihin tosiaan jää koukkuun! Sopivaa vaihtelua haastavammille töille :)

      Poista