sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tilaustyötä pukkaa

Hei taas, muistin just että tämähän olikin pääasiassa käsityöblogi, joten eiköhän ole jo korkea aika kirjoittaa jotain siihenkin aihepiiriin kuuluvaa! Kiitos muuten tuhannesti palautteesta vuoden viimeiseen postaukseeni, kommentit auttoivat myös osaltaan mua palaamaan raiteille. :)

Tosiaan nyt on monta rautaa tulessa, ja pari valmistakin löytyy esiteltäväksi. Hip hurraa! Tällä hetkellä kesken on Pilvenreunalla-neule äidilleni, jonka aloitin jo Japanin-koneessa joulun jälkeen. Hihat, nappilista ja pieni osa helmaresoria puuttuvat vielä. Tämmöisiä värejä siis puikoilla:

 
Musta olisi ihanaa ottaa jotain hauskoja äiti-tytär -kuvia sitten kun tämä valmistuu, kun mullahan on myös oma Pilvenreunalla-neuleeni, joka on muuten ollut taas käytössä nyt talvipakkasilla. :) Onneksi purin ekan yrityksen ja neuloin sen uudestaan!

Tähän väliin pari valmista työtä, jotka vein Tukholmaan joululahjaksi tytöille. 2-vuotias sanoi prinsessasta että "Tämä ihana!", ja 1-vuotias kulki yksisarvinen tiiviisti kainalossaan ihmeen pitkään (yleensä yksi lelu jaksaa kiinnostaa max. 5 minuuttia). Mulle lasten sydäntäsulattavat reaktiot olivat paras mahdollinen vastalahja. :)


Prinsessan olen tehnyt jo aiemmin, ja nyt se pääsi vihdoin kassin pohjalta leikkeihin!

Lasten äiti innostui näistä sen verran, että tilasi multa kaksi pehmolelua lisää! Nämä menevät tyttöjen vauvaikäisille serkuille, ja projektit pääsevät koukulle heti kun saan Pilvenreunalla-takin valmiiksi.Lisäksi äiti toivoi itselleen jonkunnäköistä hartiahuivia, mutta emme ehtineet sitä miettiä vielä sen tarkemmin. Mielenkiinnosta selasin kuitenkin Ravelrya läpi, ja löysin muutamia omasta mielestäni kauniita malleja:

Käsitöiden osalta loppuvuosi oli hiljaista aikaa, joten nyt on odotettavissa muutosta parempaan suuntaan. :)

4 kommenttia:

 1. Mie niin tykkään tosta pilvenreunalla-kuviosta, haluisin joskus oppia sen ! ihania töitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pilvenreunalla-neuletakin ohje on ostettavissa Kerästä, esim Kerän Facebook-sivuilla on tilausohjeet: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=400137433393095&set=a.327224014017771.75791.326596917413814&type=1&theater

   Se on tosiaan älyttömän ihana kuvio :) Itse tykkään käyttää eri neuletakin ohjetta (vähän istuvampi malli), mutta piparikuvion otin siitä alkuperäisestä.

   Poista
 2. Ihanat pehmolelut! Ja varmasti tulee hieno takki, tai ainakin oli upea tuo itsellesi tekemä pilvenreuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Toivottavasti takki tosiaan onnistuu :) Tuossa mallissa on se plussa, että saumattomuutensa ansiosta sitä voi sovittaa työn edetessä - ei tule sitten niin suuria yllätyksiä kuin saumallisessa villatakissa voi tulla!

   Poista