maanantai 30. tammikuuta 2012

Ekopöllö

Uutta työtä taas kehiin vaan! Sydämeni suli, kun näin Ravelryssa tämän pöllön:


Siispä päätin viikonloppuna, että teen itselleni samanlaisen :) Tai ihan samanlaista siitä ei tule lankavalinnasta johtuen, mutta toivottavasti yhtä söpö. Kuten ohjeessa sanotaan, pöllöissä on vaan jotain mikä viehättää, samoin mua joten ihana neuloa itselle tollanen unikaveriksi :)


Langaksi valitsin sitä mitä varastoista löytyi eniten käytettäväksi: 16 kerää markka-aikaista Eco Fashion-lankaa, ei mitään tietoa mihin tarkoitukseen tämäkin lanka on hankittu (Teija? :D) mutta nytpä saan sitä ainakin kulumaan hyvin. Neulon kahdella langalla samaan aikaan, kuvion jätin pois koska lanka on valmiiksi säkkärää. Ei mikään kauheen pehmeä lanka, mutta jotenkin jännän tuntuinen ja tykkäsin tosta luonnonvalkoisesta.


Tältä näyttää tällä hetkellä, reikäinen ja lättänä kasa. Mutta itse jotenkin nään jo siinä sen pöllön ja oon aika innoissani :) Vuoraan tämän tietty jollain kankaalla, ettei täytteet pursua ulos. Pohjalle voisi laittaa jotain vähän tukevampaa täytettä; herneitä, riisiä tai vaikka matonkuteenpaloja.

Nimi Ekopöllö tulee siis tietty tosta langasta, vaikka epäilen onko siinä muuta ekologista kuin toi vyötteen ulkomuoto... Se oli vaan niin suuhun sopiva nimi kun sen keksin, niin olkoot sitte Ekopöllö vaikkei niin eko oliskaan!

2 kommenttia:

  1. Ai mitäkö piti noista langoista? Jaa-a, enpä muista! Tais olla yks mun äidin heräteostoksista Novitan lanka myymälästä! Siellä sitä puikko- ihminen sekos täysin!! Jestas sitä lankojen ja varsinkin värien paljoutta, mitä siellä ei ollu niin sitä ei liiemmin tarvittu!! Ihanaa kun niillekin tuli käyttöä, noille langoille meinaan.

    VastaaPoista
  2. Ihmettelin vaan, kun yhtä ainutta kerää oli ihan vähän käytetty ja niin monta ihan korkkaamatonta. Pääasia että loput menee nyt käyttöön, taitaa lankaa riittää vielä toiseenkin pöllöön :)

    VastaaPoista