sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lisää projekteja!

Jahas, tuntuu että oon viimeksi tainnut kirjottaa n. miljoona vuotta sitten. Oon kuitenkin neulonut aktiivisesti ja aika monta työtä on tällä hetkellä kesken. Tuntuu etten jaksa keskittyä yhteen, teen pari kerrosta jotain työtä ja sitten kaivan neulekorista seuraavan. Mutta ei tässä mitään kiirettä, jouluhässäkän jälkeen on ihan kiva neuloa sitä mitä itse huvittaa ja silloin kun huvittaa (eli aina) :) Tässä kuitenkin päivitystä kuluneen viikon kuulumisista:


Hankin huopikkaat <3 Mummon vanhat kulutin puhki viime talvena, joten piti saada uudet. Enää ei varpaat palele! Lisäksi tuli siro olo, kun sai ostaa koon 37 kengät :D Terveisin kengänkoko 39-40...


Lisää (heräte)ostoksia :) Kävin pitkästä aikaa oikein kunnon käsityökaupassa ja meinasin seota, kun hyllyt pursusi lankoja! Olen siis yrittänyt välttää uusien lankojen ostamista, kun lankavarastot on jo suht täynnä, mutta tätä en voinut vastustaa: ihanaa harmaavalkoista lankaa eurolla kerä!

No sitten niitä neulomuksia:



Päätin tehdä näistä lapaset, koska pienimuotoisen mielipidekyselyn jälkeen vaan kalakauppiaat käyttää kynsikkäitä. Joku vois mullekin vähän selventää kynsikkäiden ideaa, koska mulla ainakin sormet palelee eniten, niin mitä järkeä ne on jättää paljaaksi? :D Näistä tuli aika kapeat, ehkä jopa lapsen kokoiset. Lankana on Novitan Florica, jota multa löytyy kassillinen ihanissa eri väreissä :)



Ankkasukatkin edistyvät, eilen ompelin nuo silmät ja nokat ja kyllä niistä aika söpöjä tuli :) Näistäkin onnistuin tekemään aika kapeat, eli yritän kaupitella jollekin pienempijalkaiselle...


Tällaiset mun pitäis tehdä, mutta vähän mietin jo että mihin oikeen lupauduin... Oon alottanut työn alusta jo kolme kertaa, kun en vaan saa kuvioita sujumaan. Pitänee muokata itse niitä vähän helpommiksi. Mutta Hennalle terveisiä, että ei huolta! Kyllä sä nää varmaan ens jouluksi saat :D


Vielä viimeisenä mun loppuviikon ja viikonlopun aikaansaannokset: lapasia! Löysin sattumalta Novitalta ohjeen, jossa huovutettuihin lapasiin oltiin käytetty Puroa. Täähän sopi mulle paremmin kuin hyvin, koska erään epäonnistuneen villatakin purettuani mulla on sitä varastossa paljon. Ehdin jo tuskailemaan, että mihin käytän osaksi jo huopuneen langan, mutta näihin sen saa mukavasti kulumaan :) Ja hyvää vastapainoa noille kaikille vaikeille kuvioille, tässä saan vaan pistää neuloen sileää ja paksuilla puikoilla!

Eli tämmösiä on meneillään tällä hetkellä. Saa nähdä meenkö kouluun huomenna, koska nyt minäkin sain sen kauan odotetun talviflunssan. Pitänee vaan jäädä neulomaan koko päiväksi, harmi ;)

5 kommenttia:

  1. Tekee sulle hyvää saada vähä haastetta ;D Äläkä hei oikeesti pidä kiirettä niitte kaa, ens jouluks on oikeen hyvä!
    Ankat on söpöjä.

    VastaaPoista
  2. Juu ei kiirettä :D saan mäki vähän aivojumppaa...

    VastaaPoista
  3. Hei? Ootko keksiny jotain järkevää käyttöä tuolle Raggegarnille? Mulla on sitä kanssa muutamia keriä (halpa hinta innosti) mutta se tuntuu ihan järkyn karkealta mihinkään hirmu kivaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tein kyseisistä keristä sukat, joiden epäonnistuneisuutta vaikeroin täällä: http://pienilankablogi.blogspot.fi/2012/10/koska-oikeasta-sivupalkista-uhkaa-tulla.html

      Sukat ovat kuitenkin päätyneet jo käyttöön, eikä valituksia ole mun korviini kantautunut. Joku ystävällinen tuohon postaukseen vinkkasi, että lanka kuulemma pehmenee pesussa. Jos uskallat, niin uhraa testikerä pesukoneen armoille ja katso mitä tapahtuu? Henk.koht. mielipiteeni on, että kun Raggegarn on kyseessä, niin ei voida mennä kuin ylöspäin... :D Traumat jäi tuosta langasta.

      Jos sulla on tunnukset Ravelryssa (jos ei, niin tee heti ja lisää Miljaa kaveriksi!!), niin pistä Raggegarn hakuun ja katso mitä muut ovat siitä tehneet. Itsekin kiinnostuin ja katsoin, näyttäisi olevan aika sukkapainotteista. Neulegraffiteissakin se voisi toimia, jos joskus niistä satut innostumaan :)

      Poista
    2. No itse asiassa tunnukset on eikä sitten mitään muuta. Mut okei, meen opettelemaan keskittymistä sen verran että etsin sut kaveriksi. =D

      (en tajua Ravelrystä vielä(kään) oikeen mitään muuta kuin että sieltä löytää kivoja ohjeita)

      Poista