maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi ilme

Noniin nyt on blogi saanut vähän uutta ilmettä ja nimeäkin :) En alun alkaenkaan kauheesti tykännyt edellisestä nimestä, halusin vaan päästä kirjottamaan :D Pidän nyt saman osotteen kuitenkin, ettei mun suuret fanijoukot ihan hämmenny. He hee.

No joo, ajattelin että uusi nimi sallisi mun kirjottaa vähän muustakin kun vaan neulomisesta. Tässä vähän perusteluja tai miksi niitä nyt kutsuis:

Eat: No kukapa ei tykkäis ruuasta! Aina välillä tekee mieli kokkailla kotona ja välillä kokeilla jotain uutta. Lisäksi mun kaveriporukan illanviettoihin ruoka liittyy aina, niin näistä (epä)onnistumisista ruuanlaiton ja leipomisen saralla ajattelin raportoida jatkossa vähän enemmänkin :)

Knit: No tästä oon jo kirjottanut aika paljon eikä loppua näy, niin tiivistän vaan että neulomisessa on jotain niin terapeuttista ja ihanaa, siksi olen koukussa. Ja piristää aina kun vilkaisee itsetehtyjä lapasia tai sukkia, villapaidasta puhumattakaan, ja miettii että tän oon tehnyt ihan itte. Ja aina vilisee uusia ideoita päässä, tekemisen vauhti on niin kova, että kun edellinen työ pääsee puikoilta niin seuraavaa heti perään! Ja nyt huomasin, ettei tästä niin tiivistetty tullutkaan.

Love: Tähän sisältyykin sitte kaikki muu mitä mun elämään kuuluu: kaverit, perhe, poikaystävä, matkailu, harrastukset ja kaiken maailman muut asiat mistä keksin kirjottaa. Ikinä ei tiiä, mistä innostuu seuraavaksi :)

Ja tossa ylhäällä kuvassa näkyy nyt vihdoin valmis seinä! Eihän siihe mennytkään kun puol vuotta...  :D

Noh, kai tähän väliin pitäis laittaa jotain kuviakin.


Muisteltiin Villen kanssa vähän marraskuista Goan- matkaa ja tehtiin sen kunniaksi banaanilassit! Ohje on superhelppo: kahdelle ihmiselle pari banaania ja maustamatonta jugurttia, ehkä vähän maitoa jos haluaa juoda pillistä ja ihan pikku tippa sitruunamehua. Sokeria ei tartte kun banaanit on jo niin makeita. Surauta sauvasekoittimella ja kaada laseihin, ta daa:



Vie todellakin hymyn huulille, hyvä piristysjuoma talven pimeyteen ja niiiin hyvää! Tätä kitattiin Intiassa kaksin käsin :)

Toivottavasti uusi ilme miellyttää, lisäilen ja muokkaan tätä vielä sitä mukaa kun keksin kaikenlaista!

7 kommenttia:

  1. aivan ihana tää uus ilme :) ja toi seinämaalaus on kyl sairaan upee! me gusta tu päiväpeitto tambien :D

    VastaaPoista
  2. No jopas tyttö vetäsit riman korkealle!! Vanha rouva vallan säikähti näiden sivujen komeutta! Ja vesi kielellä katselin tuota lassien ihanuutta, voin melkein maistaa sen maun suussani. AAAHHH!! No, rahaa sukanvarteen ja takaisin sinne "missä kaikki on paremmin!"

    VastaaPoista
  3. Hahah no äkkiäkös pistät paremmaks :D Valvottiin just eilen Villen kans myöhään ja mietittiin et mahdollisimman pian pitäis päästä taas sinne! Rahaa on jo kerätty... :)

    VastaaPoista
  4. tämäpäs on oikeen komee :DD oon iha melkee kateellinen ja alan pohtii et pitäiskö munki uudistautuu :DD löysitkö sen mobiiliasetus jutun?

    VastaaPoista
  5. Voi Milja, Milja! Milläs pistät paremmaksi kun vähänkin kummallisempi kommervenkki tällä vehkeellä kirvoittaa kurkusta huudon "Viiiiiilllleeee! Tuu auttaan äitiiiii!!!!" No, katellaan mitä sitä vielä oppii!! Ei sitä koskaan tiedä! ;)

    VastaaPoista
  6. Teija: Arvaa vaan kuka mua on täällä auttanu!!

    Kaisa: Hehheh voi kiitos:D Joo löysin, painoin vaa kaikist mahdollisist asetuksist ja jostai se tuli vastaa... :D tekniikan ihmelapsi täällä hei

    VastaaPoista