lauantai 28. tammikuuta 2012

Värejä :)

Huovutetut lapaset tuli pesukoneesta alkuillasta ja erinäisten vaiheiden jälkeen sain aikaan toivottavasti käyttökelpoisia hanskoja.


Tästä siis lähdettiin, lapaset oli iloisessa sekamelskassa kiinni toisissaan. Myös mun vähemmän iloinen ilmeeni olis ollut kuvaamisen arvoinen... Eikun selvittelemään mitä ihmettä on tapahtunut pesukoneen uumenissa, ei nää ennen oo ollu yhtä kamalan näkösiä pesusta tullessaan!



Näissä oli tosiaan vähän muovaamista, joka ikinen peukalo ja myös jotkut kämmenosat olivat huopuneet kiinni, koska muovipussit olivat lähteneet. Yksi hyvä keino oli venyttää hanska pienen lasipullon päälle, muita käytettyjä keinoja olivat erikokoiset puukauhat, ruokailuveitsi, sakset sekä suomalainen raivo ja sisu ;) Hätä keinot keksii..


Tässä lopputulos, vähän väriä pimeään ja mustaan talvipukeutumiseen :)



2 kommenttia:

  1. mäkin oon tehny tommoset, on tosi lämpimät, ja jep ne muovipussit lähti helposti:s onneks ne myös muovautu helposti: )

    VastaaPoista
  2. Ne on ihanan lämpimät, ainoot lapaset mitkä pitää mun sormet lämpiminä talvella. Samoin kun huopikkaat pitää olla jalassa, muuten ei pärjää! Nii muovautuukin kun vaan tarpeeks jaksaa repiä:D

    VastaaPoista