lauantai 20. huhtikuuta 2013

Melkein elossa

Huhhuh, yksi kiireisimmistä viikoista vähään aikaan on nyt (vihdoin) takana! Sain koulun kautta ranskalaisen vieraan luokseni, ja häntä hyysätessä viikko menikin nopeasti. Oikein mukavaa oli ja mielenkiintoistakin, kun selviteltiin maiden välisiä kulttuurieroja ja yritettiin ylittää välillä melko korkeaa kielimuuria. 

Viikko päättyi ranskalaiselta saatuun flunssaan ja allekirjoittaneen 19-vuotissynttärijuhliin. Särkylääkkeen voimalla parhaan kykyni mukaan viihdytin kavereita, ja kylläpäs olikin mukava ilta ainakin mulla! Kiitos siis kaikille vielä seurasta ja mieltä lämmittävistä lahjoista :) Ainut lahja"toiveeni" oli, ettei mulle ostettaisi mitään turhaa krääsää, eikä - kuten itse asian ilmaisin - "En keksiny muutakaan joten ostin sulle pinkin vihon" -tyyppisiä lahjoja. Ihanat ystäväni ottivatkin neuvosta vaarin!

Maailman suloisin keksipurkki! Pohjalla on vielä kuva Haisulista rinkelin kanssa - tää on vaan niiiiin söpö!! 

Kaikennäköisiä juttuja omaan kotiin (jota ei vielä ole, mutta kannattaa olla varautunut!) :) Perheeltä sain noita Marimekon Sukat makkaralla -laseja, joista tykkään erityisesti! 

Vähän kosmetiikkaa, joka tietty aina tulee tarpeeseen :) Öljy oli tänään heti testissä, enkä voi sanoin kuvailla miten pehmeäksi se tekee latvat! Suosittelen :) 

Kaikkein hellyyttävin lahja tuli kuitenkin Villeltä :) Selviytymispakkaus maailmanlopun tai muun kriisin varalle, ja tämän avulla kyllä neulootikko selviytyy vaikka mistä!

 Sisällä siis: muistiinpanovälineet loistavia ideoita varten, virkkuukoukku ja Novitan minikeriä ideoiden toteutukseen, lukemista sekä syötävää ja juotavaa :) Kyllä se mut aika hyvin tuntee! 


Tältä viikolta ei ole mitään käsitöihin liittyvää esiteltävää, mutta lähipäivinä tulee varmaan väkerreltyä sitäkin enemmän ystävieni Ibumaxin, Strepsilsien, nenätippojen ja kuumemittarin kanssa. Onpas mulla paljon seuraa! 

10 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja, ja onnea!
    Mulla on myös vaikka kuinka paljon kaikkea tavaraa tulevaa kotiin, vaikkei sitä omaa kämppää tosiaan vielä ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hahah, kyllä se valmistautuminen pitää aloittaa ajoissa!!

      Poista
  2. Onnittelut täältäkin! Ja ihastelut lahjoista samoin. Tuo selviytymispakkaus oli kyllä ihan huippu! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! No eikö ookkin :) Nyt vaan pitäis keksiä, mihin noita minikeriä käyttää. Eiköhän Novitalta löydy jotain ohjeita....

      Poista
    2. Varmaankin löytyykin. Kerro sitten meillekin? Mut eiks toi ollut niinkuin hätätapausten varalle vasta? =D

      Poista
    3. Aijoo... No mutta pitäähän ohjeet olla varmuuden vuoksi jo etsittynä! Ei sitä kriisin kohdatessa tiedä onko konetta lähellä :D

      Poista
  3. En nyt iha ymmärrä miks oot jättäny aina kohteessa-lippiksen kuvaamatta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jotenki en saanu sovitettua sitä tähän tarpeelliset tavarat -teemaan?? Vaikka ihan kiva lahja sekin:)))

      Poista
  4. En nyt ihan ymmärrä miks oot jättäny pitsipikkarit kuvaamatta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehin heittää ne jo pesuun ni unohtu! Mutta erittäin kiitollinen olen niistäkin :-----)

      Poista