keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ruokaa!

Blogin nimestä huolimatta itsenäinen ruuanlaitto on jäänyt mulla aika vähälle (mutta rakkaus ruokaan on silti olemassa!). Siksi onkin nyt pakko esitellä tämä annos, jonka loihdin eilen - kerrankin kun itse ruokaa tein alusta asti... Kyseessä on siis perus kanakastike, jota parilla kaapista löytyneellä jämäaineksella muokkasin omanlaiseksi. Olen ylpeä luomuksestani, koska pystyin improvisoimalla saamaan varsin maukkaan aterian aikaan. Tässä resepti:

Eksoottinen kanakastike

Tarvitset:
semmoinen perusboksi kanasuikaleita
tomaattimurskaa 500g
2 rkl Crème Bonjour -tacotuorejuustoa
2 rkl (tai enemmän) salsakastiketta
musta- ja valkopippuria sekä suolaa

Kypsennä kanasuikaleet, lisää muut aineet, mausta lopuksi. Keitä kylkiäiseksi riisiä. Helppoa!


Mulla on jännä tapa tehdä salaattia vain silloin, jos teen itse jotain kunnollista ruokaa. Siksipä tätäkin annosta kelpasi kuvata, mutta älkää vaan kuvitelko, että söisin joka päivä mitään lautasmalleja...


Eilen iltasella käytiin vielä perheen kanssa juhlistamassa siskokullan synttäreitä. Koska olin fiksusti ahtanut navan täyteen omaa kanaherkkuani, siirryin ravintolassa suoraan jälkiruokaan: kookossorbettia, siirappia, banaania, pähkinää ja kookoslastuja. Mikä taideteos!



2 kommenttia:

  1. Nyt tuli nälkä! Herkullisen näköistä. Molemmat lautasmallit; sekä tuo pyöreä että neliskanttinen. =D Meillä on pääsääntöisesti pyöreitä mutta kauhean (harmittavan) harvoin tulee muistettua tehdä siihen tuota vihreää juttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole siis yksin tämän ongelman kanssa :D Kyllä sitä vihreää aina mielellään popsii silloin kun tulee tehtyä. Minä kun en tomaattia syö, niin pelkkä kurkku-salaattisekoitus ei kuitenkaan joka aterialla jaksa innostaa (muita vihanneksiahan ei ole olemassa...). Mausteista, siemenistä ja öljyistä saa onneksi kivaa vaihtelua sitten :)

      Poista