tiistai 1. lokakuuta 2013

Aivojumppa

Ohje: Picklesin Cropped lavender jacket, palmikot Neulojan suuresta silmukkakirjasta
Lanka: Novita Isoveli
Puikot nro 7

Ohjeet varmaan epäonnistumiseen villatakin tekijälle:

1. Älä välitä, vaikka lanka ei olisi lähimainkaan samaa kuin ohjeessa - kaikki ne neuletiheyshömpät, kerän metrimäärät sun muut on ihan turhia!

2. Valitse mahdollisimman monimutkainen kuvio, jotta varmasti suutut ja turhaudut työtä tehdessäsi. Näin varmistat, ettei epäonnistumisia ainakaan tule purettua, vaan haluat saada työn valmiiksi niin nopeasti kuin mahdollista. Lopputuloksesta riippumatta.

3. Älä kuuntele sitä sisäistä ääntä, joka sanoo että jokin on nyt menossa pieleen. Takki voi vielä maagisesti venyä oikean levyiseksi. 

Kaikkien ylläolevien kohtien toteutumisesta huolimatta Aivojumppa-villatakistani tuli aika hieno - harmi vaan, että siitä pääsee nauttimaan joku pienempikokoinen!





Mainio löytö muuten tuo Pickles - suosittelen! Muun muassa ihania villatakkeja näyttäisi olevan vaikka millä mitalla :)

Aivojumppa-rutistuksen jälkeen kaipasin jotain vähän aivottomampaa tekemistä, joten mikä parempaa kuin pullan leipominen! Meneillään olevaan luomuviikkoon sopien pullat valmistuivat luomujauhoista ja -munista :)


2 kommenttia:

  1. Mulla myös Picklesiä puikoilla. Ihan rupesi pelottamaan. Voisin nimittäin lisätä luetteloosi yhden kohdan: älä sovittele keskeneräistä neuletta matkan varrella vaan odota loppuun saakka ja yllätä sitten itsesi. Kohta on valmista, enkä ole sovittanut saati tutkaillut sen tarkemmin. Kääk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tapana sovitella aika usein, mutta se on ihan yhtä tyhjän kanssa, koska aina ajattelen että hyvä se on ja pistän neuloen (ks. kohta 3 :D)... Mitä pidemmälle työ etenee, sitä vastenmielisemmältä sovittaminen tosin alkaa tuntua. Yllätykset on aina kivoja...?

      Poista