lauantai 26. lokakuuta 2013

Terveiset Tukholmasta!

Joko se Halloween meni? Ei se ole mulle ikinä ollut mitenkään merkityksellinen juhla, mutta tajusinpa täällä Tukholman-kämpällä vieraillessani, että tänä vuonna olenkin ihan ajan hermolla ja teemassa mukana!


Aika kauhean näköistä meinaan :D Ja vähän pelottavaa tästä tekee se, että eilen käytin jo viitisen tuntia siivoamiseen! Motivaatio on kuitenkin korkealla, koska kyseessä on siis minun ihka ensimmäinen oma koti! Tänään laitetaan maalitela pyörimään ja heitetään tuohon oikeanpuoliselle seinälle harmaata ja lopuille valkoista. Jälkeen-kuvia luvassa maanantaina!

Muuten olen tästä kämpästä ja Tukholmassa elämisestä innoissani, mutta ajatus yksin elämisestä tuntuu aika, no, yksinäiseltä. Mitä teen kaikki pimeät illat täällä? Vai pitääkö päivät täyttää menoilla, jotta tulen tänne vaan nukkumaan enkä ehdi ajatella asiaa? Eilen iltasella olin jo hetken yksin täällä, ja heti oli ihan orpo olo! Kaipaankin vinkkejä teiltä, joilla on yksin elämisestä kokemuksia. Tai muutkin saa heittää ideoita. MITEN se onnistuu tulematta seinähulluksi??

4 kommenttia:

  1. Voi että, itsekin unelmoin Ruotsissa asumisesta. :) Jos olisin sinä niin varmaan tutkiskelisin ympäristöä ainaki jonkin aikaa. Itse asun nyt kolmatta vuotta yksin, ja ihan hyvin on aika kulunut. Täytän vapaa-aikaani liikuntaharrastuksilla, tottakai käsitöillä ja kavereita tavaten. Sulle varmaan tuo viimeinen ei onnistu ainakaan ihan heti. Tukholmassa on kyllä vaikka mitä, esim. museoita on kiva kierrellä. En kyllä tiiä onko siellä mitään ilmaisen sisäänpääsyn päiviä tms.
    On kyllä tosi söpö tuo sun kämppä. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ISO kiitos kokemuksien jakamisesta! Joku lähikuntosali on tosiaan listalla, ja vapaaehtoistyötä mietin myös - näiden kautta voisi saada sitten kavereitakin. Onneksi tosiaan Tukholma on kiva kaupunki, ja täällä riittää nähtävää yksinkin menijälle :) Ja kiitos, tää on tämmöinen pieni ja soma 18 neliön tilaihme :D

      Poista
  2. Mä oon nyt melkein kaks kuukautta asunu itekseni (tai no solussa, mutta aikalailla sama kuin yksin asuisi) ja huomannut, että illat kuluvat yllättävän nopeasti kun katsoo sarjoja maratonina samalla neuloen. Ehkä pitää vain keksiä tekemistä itselleen niin ei ehdi ajatella sitä orpoa oloa. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, samaa ajattelin minäkin! Eli kalenteria vaan täyteen :) Jotenkin tuo talven tulo ahdistaa vielä enemmän, ja nään koko ajan itseni täällä pimeydessä kyhjöttämässä yksin. Kamalaa :D Toin lankoja mukanani, ja Netflix toimii koneella. Eiköhän tällä pelastu taas muutama ilta :) Kiitos!

      Poista