keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Inventaario

Aina välillä tulee semmoinen kutina sormenpäihin, että on pakko levittää kaikki varaston langat lattialle ja katsoa että mitäs täältä taas löytyykään. Äsken iski juuri semmoinen tunne, joten ei kun tuumasta toimeen!


Ilokseni huomasin, että lankamäärä on vähentynyt aikamoisen paljon lähtötilanteesta. On tässä siis jotain edistystä tullut kahden vuoden aikana! Kuvasta puuttuu kaksi laatikollista niitä "parempia" eli käyttökelpoisempia lankoja, koska tavoitteeni on mahdollisuuksien mukaan päästä ensin eroon vyötteettömistä tapauksista, huonommista materiaaleista valmistetuista langoista ja pikkukeristä. Kyllä näidenkin avulla pieni pää täyttyy onneksi ideoista, joita varsinkin joululahjaneulomuksia aloitteleva tarvitsee.

Noista tulee lapaset. 

Näistä tulee raidalliset villasukat. 

Niin muuten näistäkin! 

 Skappel-viritelmäni sai purkutuomion. Luulenpa, että tuosta vihreäntapaisesta tulee uusi Skappel.

 Näistä tulee sormikkaat.

Näistäpä tuleekin torkkupeitto!! Sain maailman loistavimman idean ja tästä pitäisi tulla aivan sikamaisen hieno. Malttakaas hetki niin tekaisen sen, sittenpähän näette! 

Tiivistäen voin sanoa, että inventointi kannattaa :) 

8 kommenttia:

  1. Ja minä kun luulin, että mulla on paljon lankoja :D Ne ei kyllä tällä käsityötahdilla vähene, kun kokoajan ostan lisää, kun on kivoja uusia värejä tai ihan vaan tarjouksessa. Ja jos ne vähenee, niin yleensä kymmeneen eri käsityöhön yhtä aikaa, eikä yksikään näin ollen koskaan valmistu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :D Tiedän kyllä ton tunteen: niin monta ihanaa ohjetta, mutta vaan kaksi kättä, ja niin monta ihanaa lankakerää, mutta rajoitettu varastotila ja kukkaro! Itselläni startiittiin auttoi yhteen keskeneräisten käsitöiden haasteeseen osallistuminen. Vertaistuen avulla sai väkisin aherrettua töitä valmiiksi :) Koko vuoden (vaihtelevalla menestyksellä) käynnissä ollut lankalakko on myös jarruttanut päättömiä lankaostoksia. Tsemppiä sulle lankavaraston hallintaan! :)

      Poista
  2. Oi vitsi, toisten lankavarastot on aina jotenkin inspiroivamman näköisiä kuin omat!!! Miksi näin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolen! Justiinsa laitoin Harmaata arkea -blogin Outille kommentin, että pitäisi järjestää jokin vaihtorinki, jossa omat "käyttökelvottomat" langat saisi vaihdettua toisten aarteisiin :) Jäin ihan tosissani tätä ideaa hautomaan, mutta toteutus taitaa jäädä toistaiseksi - mun langathan on periaatteessa "anopin"...

      Poista
    2. Mutta jos ne on sun kaapissa niin tokko hän vaihtareista suuttuisi? =) Ei hullumpi idea sinänsä.

      Poista
    3. Tottahan tuokin on, jään kehittelemään tätä ideaa :)

      Poista
  3. Omista varastoista tekee usein hyviä löytöjä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään! Ja niin hyvä mieli tuli, kun sain yhden pienen laatikon jopa tyhjäksi :)

      Poista