sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kaappien täydennystä

Tukholma on täynnä ihania paikkoja ja asioita mitä nähdä ja kokea, mutta syystä tai toisesta löysin itseni jo toisen kerran (maailman suurimmasta!) Ikeasta syömästä lihapullia. No mutta, tulipahan tällä kertaa ainakin kaikki tarvittava hankittua ja nyt ei taas hetkeen tarvi ostella mitään (joopa joo...).




Päätettiin mennä fikalle heti alkuun, ja sitten päälle tunnin kiertelyn jälkeen käytiin niillä kuuluisilla lihapullilla. Nyt kun nämä omakotiasiat on mulle ajankohtaisia, niin oli tosi kiva kierrellä katselemassa erityisesti pienten tilojen ratkaisuja ja ihastella että ooooh miten fiksua ja aaaah miten kätevää! Vielä kivempaa oli tulla takaisin kämpille, pistää ostokset käyttöön ja tajuta, että taas on hiukan kotoisampi olo täällä :) Tämmöisiä löytöjä tarttui mukaan:


Erittäin epävirallisissa lihapullanimiäisissä norsu sai nimekseen Nypon, ruusunmarjapannacotan mukaan!


Rakkautta ensi silmäyksellä :)






Löysin vihdoin kivan maton kämpän lattialle. Tosin tajusin, että unohdin ostaa liukuesteen... Enkö just mainostanut, että nyt on kaikki hankittu!


Paluumatkalla eksyttiin vielä Tigeriin, jossa palasin takaisin lapsuuteen: ihastuin tähän värityskirjaan! En ole todellakaan hyvä piirtäjä, mutta värittäminen on rentouttavaa, ja kuvat voi myöhemmin käyttää vaikka joulupakettien koristeiksi. Miksei laittaa vaikka seinällekin, jos oikein hienoja onnistun taiteilemaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti