sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kohteessa!

Noniin, ehkä aika päivittää jotain elonmerkkejä tännekin. :) Ekat päivät on menneet nopeasti uuteen elämään totutellessa ja tunteet kyllä vaihtelee laidasta laitaan: välillä haluan kotiin saman tien ja välillä mietin, että täähän on niin kivaa ja niin ihanaa! Lähinnä kaipaisin nyt vaan sellaista kultaista keskitietä... :D

Kämppä alkaa pikkuhiljaa tuntua "omalta", varsinkin kun toin tänne omia tavaroita, koriste-esineitä ja valokuvia, joista kyhäsin tuohon ruokapöydän yläpuolelle kollaasin. Pääasiassa laitoin Intian-kuvia, mutta joukosta löytyy muutama kaverikuvakin. Tuota on kiva kattella kun syö :)


Tähän mennessä olen Tukholmassa ihastunut jo metroon, pyöräkaistoihin, host-perheeseeni, oman kämpän rauhaan, perheen huushollin eläväisyyteen, kauniisiin rakennuksiin, Gamla Staniin, veden läheisyyteen, avuliaisiin ihmisiin, halvempaan ruokaan kuin mitä Suomessa on sekä luomutuotteisiin, jotka eivät hinnaltaan juurikaan poikkea tavallisista tuotteista. Lista pitenee varmasti vielä sitä mukaa kun ehdin kaupunkia nähdä ja kokea :)

4 kommenttia: