maanantai 11. marraskuuta 2013

Kaksi päivää lähtöön...

Homma rupeaa olemaan laukun pakkaamista vaille hanskassa. Keskiviikkona alkaa siis tämän tytön toinen lastenhoitoseikkailu ulkomailla! Huolia, pelkoja, toiveikkuutta, innostuksenpuuskia ja muita tunteita on tässä viime aikoina käyty läpi aika reippaasti. Eniten jännittää ekaan omaan kämppään muuttaminen ja siellä selviytyminen, mutta perhe puolestaan ei jännitä yhtään! 

Kaveripuolen luulen ja toivon olevan jo aika pitkälti hoidossa, kiitos Facebookin voiman! Au pairien ryhmästä moni otti yhteyttä, kun laitoin kaikille jäsenille viestiä että tulossa ollaan ja kavereita tarvitaan. Alku onkin varmaan aikamoista pyöritystä kielen, perheen, ihmisiin tutustumisen ja oman kämpän kanssa. Eipähän ainakaan luulisi tulevan tylsää :D 

Eka pätkä onkin siis kuukauden mittainen, koska pari ekaa viikkoa on tutustumista perheen kanssa ja sitten seuraavat kaksi viikkoa on se varsinainen työjakso. Ei mikään mahdoton aika kuitenkaan, kun nyt alkuun on luvassa niin paljon kaikkea uutta - minulle ja myös perheellekin. Saa nähdä miten 10kk ja 1,5v tyttöset suhtautuvat muhun :) 

Kai sitä laukkuakin pitäis jo alkaa pakkailemaan. Onneksi laivaan mennessä ei oo painorajaa! Olen tässä pikkuhiljaa tehnyt listaa vielä vietävistä tavaroista ja kerännyt niitä yhteen paikkaan. Ruotsi-korivaunustani löytyy tällä hetkellä kaikenlaista neulomusjutuista lääkekaappitarvikkeisiin. Lankaahan vietiin jo puoli matkalaukullista viime kerralla ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti