lauantai 25. helmikuuta 2012

Karvahattu

Noniiin, vauhti kiihtyy ja nyt on jo seuraava työ valmis :D Olisin tietty voinu yhdistää tän ja edellisen postauksen, mutta en ite ees uskonut saavani hattua valmiiksi. Tai en muuten oliskaan, mutta päätin VIIKON hiihtolomasta myöntää itselleni YHDEN oikean lomapäivän ihan hyvällä omallatunnolla, muut päivät meni kouluhommia tehdessä. Eli tänään teen vaan niitä juttuja mitä huvittaa; koluan läpi keskeneräisten töiden koria, lenkitän koiraa ja vois vaikka leipoa jotain :) Mutta mennään asiaan:

Lanka tuntemattomien sinisten villalankojen yhdistelmää ja karvaosaan Novitan Samarkand- lankaa
Puikot nro 5 ja virkkuukoukku nro 8
Ohje Sanna Vatasen kirjasta Neulo.Virkkaa.Kirjo.Jämälangasta!


Koska aika monella teinillä näkyy olevan karvahattu päässä nykysin, niin ajattelin olla muodissa mukana ja kruunata kokonaisuuden Onepiecellä ja peilin kautta otetulla kuvalla! Nauttikaa ;)


Kyseinen haalarihan ei sitten ole minun koska en herranjumala ikinä maksais kotiasusta kahtasataa, mut kuitenkin on kiva että Villelle on tällainen hankittu ja voin lainata, onhan se myönnettävä et mukava on päällä :D

4 kommenttia:

  1. Toi sun seinäkoristemaalaus (tai mikä onkaan :D) on ihan sairaan hiano! Suunniteliks ton kuvion ite? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Noh mulla oli vaan visio et köynnös seinällä olis kiva ja lintu myös, pyysin Villen äitiä piirtämään sabluunat, maalarinteipeillä tehtiin oksat ja tollanen tuli! Eli ei oo ite suunniteltu, ihan niin taitava en oo... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä höpötä tyttö! Ettet muka ois taitava! Taidot kasvaa tehdessä!! Tuo "karvahattu" on oiva esimerkki siitä. Et tiedä miten hyvälle tuulelle tulen kun luen näitä sun juttujas ja kattelen mitä oot saanu taas aikaseks. Nytkin pitäis nukkua yövuoron jälkeen mut en malttanu...piti vähän kurkistaa taas tänne!

      Poista
    2. Taidot kasvaa, sen oon huomannut virkkaamisen suhteen kun en mitään muuta enää teekkään! Ja ei voi muuta sanoa kun kiitos itselles niistä langoista, niistä kelpaakin saada aikaseks :)

      Poista