keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Lomatunnelmia

No nyt on "lomasta" nautiskeltu, mulla on siis kokonainen uskonnon kirja opiskeltavana ja sitä oon yrittänyt paahtaa läpi. Oon kuitenkin vähän muutaki ehtinyt tekemään ja teki mieli kirjottaa vaikkei mitään tähdellistä ookkaan tapahtunut :)


Annin kanssa tehtiin laskiaistiistain kunniaksi kaunis vanhojentanssilumiukko :D Sillä on ihan mekko ja kampaus ja kaikki! Ja nätti on naamakin... Meidän koululaiset, huom: se tanssii Dancing Queeniä ihan selkeesti!




Päätin olla vihdoinkin aikaansaava ja tehdä jonkun työn loppuun. Tässä siis toinen pari Tähti-sormikkaista, joista mä tosin teen lapaset kun tuli taas pari muuttujaa matkan varrella... Henna tilas nää multa joskus kauan, kauan sitten. Nyt näkyy vähän valoa tunnelin päässä, toinen samanlainen tehtävänä :D Jaksaa jaksaa...

Nyt tekis niiiin paljon mieli laittaa kuva yhestä mahtavasta jutusta jonka virkkasin eilen illalla, mut vielä ei voi kun se on yllätyslahja ja vastaanottaja saattaa käydä lukemassa tätä :D Parin päivän päästä laitan!! Älkää odottako mitään käsityön taidonnäytettä, koska sitä se ei ole, mutta ihan hauska kummiskin :) 

Ja vielä etsintäkuulutus noista tölkinavaaja jutuista, joista kirjotin viimeksi: jos omistat niitä vähääkään ni lahjotukset otetaan avosylin vastaan!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti