maanantai 20. helmikuuta 2012

Kierrätysjuttuja


Ulkona on mitä mielettömin ilma! Kevättä ilmassa ja se jos mikä piristää :) Seisoin ikkunaan liimautuneena nauttimassa "auringon lämmöstä", kunnes tajusin että lämpö tuli patterista... Mutta ei se mitään, melkeen on jo kevät eli aika innostua uusista asioista:


Eilen tyhjennettiin äitin kanssa pari hyllyä vanhoista vaatteista ja reikäsistä lakanoista, jotta pääsen leikkaamaan räsyä pariin projektiin. Iso korillinen ei läheskään riittänyt kankaille, eikä edes käyty kaikkia kaappeja läpi... Normaalisti mielenterveys järkkyy meidän talossa kun mitään ei heitetä pois, mutta nyt oon varsin tyytyväinen kun löytyy paljon hyvää materiaalia :D Yritän näistäkin heittää mahdollisimman vähän pois, haperot kankaanosat säästän täytteeksi jos teen vielä jonkun isomman pehmolelun. Pöllöönkin laitoin pohjalle jotain vanhaa matonkudetta.


Nyt seuraa etsintäkuulutus kaikille juomatölkkejä omistaville!! Meiltä ei näitä paljon löytynyt, mutta tarvitsen näitä kipeästi yhteen mahtavaan projektiin jonka toivottavasti osaan toteuttaa :D Jos en osaa ni keksin jotain muuta. Toi lasipullo pitäis vähintään saada täyteen ja olen äärimmäisen kiitollinen kaikille jotka viittii auttaa :)

4 kommenttia:

  1. Rupesin heti keräämään sulle noita tölkin-avaus-rämpyttimiä !(onko noilla joku nimi?) Ihanaa kun jaksat innostuu kaikennäkösestä näpertämisestä, en sittenkään ole yksin! :)

    p.s. tuu meille kattoo mitä kaikkee turhaa voi pitää kaapissaan sen toivossa, että siitä jotain kehitetään.......

    VastaaPoista
  2. Jesjesjes kiitos! Itsehän en tosiaan tänään pysähtyny keskelle katua irrottamaan maahan jätetystä tölkistä sellasta-minkä-nimeä-en-mäkään-tiedä... Esitin et solmin kengännauhoja, huopikkaat jalassa!
    Voin tulla ni ideoidaan yhessä :D Varsinkin nyt kun oon huomannu että mitä oudoimmistakin asioista voi tehä kaikenlaista, niin tosiaan MITÄÄN ei heitetä pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HYVÄ TYTÖT!!! Sielun sisaria löytyy sittenkin!!!

      Poista
  3. Löytyy löytyy! Näprääjät yhdistää voimansa täällä ;)

    VastaaPoista