keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Sekalaista selitystä

Tänään on ollu varsin loistava päivä! Koulua oli vaan kaks tuntia jonka jälkeen liikuntatunnille tankotanssia kokeilemaan :D Ensin ajattelin että ei hitto tästä mitään tuu, mut sehän oliki ihan älyttömän hauskaa! Täytyy tarkemmin harkita jos kesällä tai syksyllä kävis tutustumassa vielä enemmän... Paatuneena koululiikunnan vihaaj, tai sanotaan vaikka vieroksujana, mua auttaa kyllä se että lukiossa on saatu aika paljon vaikuttaa siihen mitä kurssilla tehdään, eikä oo sitä iänikuista ringetteä ja kuntotestiä ja ah-niin-ihania pallopelejä. Tästä sais varmaan monen kanssa hyvinkin mielenkiintoisen keskustelun aikaan, mutta mä mieluummin maksan ryhmäliikuntatunneista, jolloin voi melkeen ajatella ettei liikuntatunnilla olis ollenkaan :D

Hyvällä mielellä siis lähdin kotiin, ja mitä olikaan vastassa! 


Ville, uusi kassillinen lankoja ja pussillinen croissantteja! <3 Tosin täytyy vielä Villen äitiltä kysyä tarviiko hän näitä johonkin, tai jos hän haluaa mahdollisesti tehdä loppuun tämän hurmaavan villapaidan:



Muitakin tyylikkäitä luomuksia löytyi mukana olleesta lehdestä, nää on aina niin loistavia :D Henkilökohtainen lempparini oli tämä, varsinkin kuvateksti:

4 kommenttia:

  1. Huomenna itselläni liikunnassa koripalloa<3 Ah mut se on kyl oikeest kivaa ei voi valittaa ;)

    VastaaPoista
  2. Nooooo on se iha jees:D Kai ootte menos sinne pumppii jossai vaihees? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tautinen taivas!Muistanhan minä tuon! Sitä en vaan muista mikä projekti taas keskeytti sen niin et jäi kesken! Tuo vaan tänne, tai sinne evakkopaikkaan, niin katon jos vielä saisin sen valmiimmaks. ;). Tätynee varmaan tehdä pitkillä hihoilla...nää allit nääs...!!!

      Poista
  3. Hahhah! Se on ihan viittä vaille valmis paita, noi kukat vaan puuttuu. Me tullaan evakkoon käymään varmasti piakkoin :)

    VastaaPoista