keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

No nyt tulee vähän kaikennäköistä

Nimittäin yksi tunnustus, yksi haaste ja kolme pientä valmistunutta työtä kaikki samassa sopassa. Katsotaan mitä tästä seuraa!

Ensinnäkin, sain Ihan Kaikki Kotona -blogin Tanjalta tunnustuksen. Kiitos!



Rakkautta jaetaan siis viidelle alle kahdensadan lukijan blogille. Minä lähetän sydämen seuraaville:



Sitten siihen haasteeseen, joka tuli puolestaan Rihman kiertelyä -blogin PinkParsleylta. Kiitos tästäkin vielä!

Tämä juttu toimii seuraavanlaisesti:
1. Vastaa saamiisi viiteen kysymykseen
2. Keksi viisi uutta kysymystä
3. Haasta viisi bloggaajaa tekemään sama

Tässä minulle annetut kysymykset ja niiden vastaukset:

1. Kerro yksi asia josta pidät elämässäsi juuri nyt? Pistitpä pahan heti alkuun! Näitä asioita on nimittäin niin monta, mutta yksi aika pinnalla oleva ilon aihe on se, että saan ehkä ensi kesäksi au pair -perheen Espanjasta :) 

2. Millaiset neulomukset/virkkaukset/muut käsityöt ovat mielestäsi kaikista rentouttavimpia tehdä? Neulominen on mun mielestä rentouttavinta, ja jokin työ missä toistuu tietty kuvio esim. vinoraidat. Silloin ei tarvitse olla koko ajan nenä kiinni ohjeessa. Toisaalta myös haastavan työn jälkeen pelkän ainaoikean neulominen (paksuilla puikoilla!) on ihanaa.

3. Ensimmäinen tekemäsi käsityö jonka muistat? No löysinpäs sen vielä varastosta! Virkattu mustekala, tehty varmaan ykkös- tai kakkosluokalla :) Olen varmasti sitä ennenkin tehnyt vaikka mitä upeaa, mutta tämä tuli ensimmäisenä mieleen. Onneksi meillä ei heitetä mitään pois!


4. Onko jokin väri josta saat voimaa/mikä se on ja miten sitä käytät? Sininen eri sävyissään aina melkein vihreään asti miellyttää mun silmää eniten. Ihanan syvän turkoosin näkeminen sykähdyttää oikein kunnolla! Kuitenkin käytän sinistä nykyään aika harvoin vaatteissa, ja mun huoneessakaan sitä on tuskin yhtään. Käsitöissä sinistä lankaa taitaa tulla suosittua sitäkin enemmän. 

5. Mitä mukavaa aiot vielä tänään antaa itsellesi luvan tehdä? Aion neuloa erästä yllätysprojektia, jonka pelkkä näkeminenkin saa mut kihisemään innostuksesta :) Lähikirppikselläkin ajattelin piipahtaa vuokraamassa pari loosia, ja sitten alkaa hinnoittelu. Se on oikeasti mun mielestä hauskaa :D

Tässä omat kysymykseni:
1. Yksi asia, mitä odotat lähitulevaisuudelta?
2. Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi?
3. Kerro jokin käsitöihin liittyvä muisto lapsuudestasi.
4. Kummalle puolelle näkkileipää levite kuuluu laittaa?
5. Mitä mukavaa aiot vielä tänään antaa itsellesi luvan tehdä? (tämä oli niin kiva kysymys, että pakko pistää eteenpäin!)

Enköhän laiskuuttani haasta tähän hommaan nuo samat bloggaajat, ketkä saivat sydämen multa :) Muutkin innokkaat saavat tietysti tarttua haasteeseen!

Tämän massiivisen postauksen loppuun vielä ne kolme valmistunutta työtä:

Oma koppa -blogin ohjeen mukaan tehty klipsukukkaro. Munasin tuon puolikkaiden ompelemisen jotenkin ja siitä tuli vähän oudon muotoinen. Pläääääääh.

Hetken mielijohteesta omasta päästä kehitetty huivi. Kevään kunniaksi oikein paksu ja pörröinen! Suora kappale on yhdistetty napeilla kauluriksi. 


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, isoäidinneliöpatalappu/pannunalunen (mikä sanahirviö!). Kaksi neliötä siis yhdistetty kiinteillä silmukoilla reunoista toisiinsa. Lämmöneristyskykyä täytyy tosin vielä testata..

5 kommenttia:

  1. Kiitos kun otit haasteen vastaan! Mukava lueskella vastauksianne. Ja olen ihan otettu tuosta kysymykseni kierrätyksestä eteenpäin. =)

    Ihan huippu tuo sinun mustekalasi!! Ja kai vilautat sitä yllätysprojektiasikin blogilla sitten kun voit?

    Nuo klipsu-hommelitkin ovat minulle vielä valtaamaton alue, vaikka joskus on käynyt mielessä kokeilla. Tuntuvat työläiltä. Tai siis näyttävät.. Paljon olet taas saanut aikaan! Ja kauluri on ihana ja ihanan värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja eikä siinä vielä kaikki! =) Unohtui sanoa että tuo Espanjan au pair-asia kuulostaa aika ihanalta myös! Varmasti mahtava kokemus!

      Poista
    2. Minähän se tässä saan olla otettu piristävistä kommenteistasi -kiitos! Esittelen ylläriprojektin blogissa heti kun mahdollista, mutta siihen menee vielä aikaa.. Aarg en jaksa odottaa itsekään :D

      Klipsukukkaro oli nopea tehdä heti kun vaan sai homman jujusta kiinni. Itse tarvitsin pari käyntiä poikaystävän äidin luona neuvoa kysymässä ennen kuin sain sen edes tuommoiseksi kasattua. Ei mitään helppoa hommaa siis... Kannattaa silti kokeilla :)

      Tätä Espanjan juttua odotan kyllä kovin! Lauantaiksi on sovittu Skype-treffit perheen kanssa, sitä jännätään :)

      Poista
  2. Aaaaa kuinka söpö onkaan tuo mustekala! Kirjoittelinkin jo vähän omia vastauksiani, saa nähdä milloin saan ne valmiiksi ja esille. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oikein käsityön taidonnäyte ;) Muistan kyllä olleeni siitä varsin ylpeä! Kiva, että lähdit haasteeseen mukaan :)

      Poista