torstai 26. joulukuuta 2013

Ai mitkä rauhalliset joulunpyhät?

Joulu tuli ja meni, ja on tässä itsekin tullut tultua ja mentyä aika haipakkaa viime päivinä. Meidän jouluaattoon kuului lähinnä päivällä viime hetken siivoiluja ja sitten syömistä yömyöhään. Hassultahan se aatto tuntui kun sisko vietti joulunsa vähän kauempana - Japanissa nimittäin (ja vieläpä jollain paratiisisaarella, hyväkäs!!). Eilen huristettiin Villen sukulaisten luokse (omat kun asuu vähän kauempana, ja onhan se jokajouluinen sukulaisannos jostain saatava :D) joulupäivälliselle sekä joulusaunaan ja -paljuun. Tämä päivä menee taas joulun jälkiä siivoillessa ja pakkaillessa, nimittäin huomenna meidän poppoo lähtee Osakaan noin viikoksi! Jännä reissu varmasti tulossa :)

Tämä on siis semmoinen pikainen joulupäivitys ja ilmoitus siitä, että blogi hiljenee varmaan noin viikoksi. Heti Japanista tultuani lähden taas suoraan Tukholmaan, mutta yritän siinä välissä päivittää tänne tunnelmia reissulta. Katsotaan miten käy, seitsemän tunnin aikaero voi nimittäin viedä voimat mennen ja tullen!

Joululahjaneulomuksia tuli taas tehtyä, mutta arvatkaa kuvasinko yhtäkään tekelettä... Vanhemmille tein raidalliset villasukat molemmille, Villelle ja itselleni huovutetut lapaset ja siskon lahjaprojekti on vielä vähän kesken, kun onhan tässä vielä aikaa! Villen puolelle muutamalle pariskunnalle tein pieniä shakkiruutupikkuleipiä, joilla täytin lasiset purkit. Kaikki purkitetut asiat toimivat hyvin helppoina lahjoina, jos haluaa kuitenkin antaa jotain itsetehtyä. :)

Tässä nyt muutamia tunnelmakuvia todisteena siitä, että kyllä meilläkin joulua vietettiin!

Loppuun kiitos teille lukijoille, jotka olette jaksaneet keikkua täällä vähintäänkin epävakaasta postaustahdista ja -laadusta huolimatta! Tämän välivuoden aikana kun on oma elämäkin ollut vähän arvaamatonta ja olen käyttänyt paljon energiaa tulevaisuuden valintojen ja muutenkin elämän pohdiskeluun, niin on käsityöt valitettavasti jääneet taka-alalle. Ehkä blogi tavallaan etsii tarkoitustaan ja aihepiirejään, kun kirjoittajakin on aika ajoin erittäin hukassa :D 

Olen kuitenkin motivoitunut jatkamaan kirjoittamista, joten olisin erittäin kiitollinen, jos viitsisit pistää vähän palautetta ja toiveita siitä, mitä täällä haluaisit lukea. Tietenkin haluan pitää blogin itseni näköisenä ja kirjottaa mulle tärkeistä asioista, mutta jonkunnäköinen palaute voisi auttaa mua muistamaan, mistä tässä hommassa olikaan kyse. Haluaisitko siis lukea pääasiassa käsitöistäni; valmistuneista töistä, inspiraatiopostauksista, kurkkauksista lankavarastoon ja keskeneräisten koriin, vaiko kenties elämästäni käsitöiden ohella; välivuodesta, au pair -jutuista, oman kämpän haaveista, kokkailuista ja leipomuksista... Vaiko jostain ihan muusta? :) Pistä siis ihmeessä risuja ja/tai ruusuja tulemaan! 

Onnellista uutta vuotta 2014 kaikille!!

Tämä tyttö hyppää pian jo koneeseen mukanaan langat taas yhteen neuletakkiin... :) 

10 kommenttia:

 1. Tykkään blogistasi juuri tällaisena. :) Erityisen kiinnostunut olen kuulemaan Tukholma-juttuja, ja lisäksi valmistuneista käsitöistä on kiva lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Itse kun olen jotenkin ajatellut, että valmiiden töiden esitteleminen on tylsää (vaikka itsekin tykkään toisaalta katsella mitä muut ovat tehneet, makes sense?:D), niin kiva kuulla, että lukijoita niillekin jutuille löytyy. :)

   Poista
 2. Enpä osaa sanoa kaipaanko jotain lisää vai jotain vähemmän... :-) Tukholman kuulumiset kiinnostavat, mutta totta kai myös käsityöt - varsinkin kun itse blogiaan pääasiassa niistä. Joten olipa blogisi sisältönä mitä tahansa niin säilytä sama tyyli! :-)
  Ja mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään just käsityöjutuista; jos löydät kivoja ohjeita tai lankoja ja sitten valmiita töitä!! :-) ja sit kans Tukholmasta on kiva kuulla ja miten sulla menee:) munhan piti jättää au pair vuosi kesken; ei asiat menneetkään ihan niinkuin piti ja ei mulla löytynyt vapaa-aikaa ollenkaan:( mutta toisaalta ihana olla myös kotona ja pääsee ainakin lukemaan ajoissa pääsykokeisiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä ihmettelinkin kun ei sun blogista ollut kuulunut mitään pitkään aikaan! Tosi kurja juttu, mutta kyllä sellanen lyhyempi kokemuskin jo kasvattaa ja on hyödyllinen, erityisesti jos joutuu perheen kanssa jotain sotkuja selvittelemään!

   Poista
 4. Valmistuneet käsityöt!! Ja sitten sulosessa sekametelisopassa kaikesta muustakin on kyllä kiva lukee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs sainkin potkua valmistuneiden esittelemiseen! :) Ja nyt sitten tietty harmittaa hirveästi kun kaikki lahjakäsityöt jäi joulu- ja lähtöhässäkässä kuvaamatta... :D

   Poista
  2. Mulla on ihan sama ongelma, jotenkin aattelin että kyllä ne ehtii kuvata, mut sitten tulikin kauhee kiire paketoinnissa ja päättelyssä ja ei vaan ehtiny! :D ja mä kun oon ain ennen miettiny et miten ei voi muistaa kuvata jotain überhienoja neulomuksia.... XD

   Poista
  3. No naulan kantaan! Ens jouluna sitten....? :D

   Poista